1
Audio şi video

Telecomandă universală

  TV all

  Telecomandă universală

  Control Home Entertainment

  Tehnologia superioară a acestei telecomenzi universale uimitoare vă permite să controlaţi întreg centrul Home Entertainment cu ajutorul unei singure unităţi deosebit de elegante. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Control Home Entertainment

Tehnologia superioară a acestei telecomenzi universale uimitoare vă permite să controlaţi întreg centrul Home Entertainment cu ajutorul unei singure unităţi deosebit de elegante. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Control Home Entertainment

Funcţionează cu peste 1200 de mărci

 • Controlaţi mai multe echipamente cu o singură atingere

  Controlaţi mai multe echipamente cu o singură atingere

  Funcţionalitatea One-Touch vă permite să executaţi mai multe comenzi printr-o simplă apăsare de buton, prin intermediul unei macrocomenzi. Aceasta include într-un singur buton un şir de comenzi pre-programate. Astfel, printr-o simplă apăsare de buton, executaţi o serie de funcţii.

 • Telecomandă 6 în 1 pentru televizor, DVD, STB, AMP, VCR şi CD

  Înlocuieşte o serie întreagă de telecomenzi cu o singură unitate robustă care controlează televizorul, DVD playerul/recorderul, receiverul de satelit, receiverul terestru digital sau set-top boxul cu cablu (STB), amplificatorul/receiverul şi CD playerul, indiferent de marcă sau model.

 • Învăţare confortabilă cod IR de la altă telecomandă

  Funcţia de învăţare se referă la procesul prin care o telecomandă captează şi memorează semnalele IR de la alte telecomenzi, pentru a le utiliza ulterior. În cazul în care codurile dispozitivului nu sunt incluse în baza de date încorporată, acestea pot fi aflate întotdeauna de la telecomanda originală printr-o simplă îndreptare spre aceasta.

 • Pregătită pentru utilizare cu echipamente Philips

  Dacă aveţi echipamente Philips, puteţi utiliza telecomanda universală fără a o programa, deoarece toate butoanele sunt pre-programate pentru Philips.

 • Finisaj elegant cromat

  Finisaj cromat, elegant, în armonie cu designul de ultimă oră.

 • Interfaţa se iluminează automat la ridicarea telecomenzii

  Nu mai trebuie să căutaţi butoanele pe întuneric: butoanele (sau afişajul LCD) se aprind automat în momentul în care luaţi telecomanda.

 • Caută automat marca echipamentului dvs.

  Punerea în funcţiune a noii dvs. telecomenzi este o simplă problemă de căutare automată a codului compatibil pentru echipamentul dvs.

 • Introducere a codului pentru configurare directă a telecomenzii

  În cazul în care telecomanda nu detectează automat marca echipamentului dvs., puteţi introduce manual codul digital din lista exhaustivă livrată împreună cu instrucţiunile de utilizare.

 • Pentru întrebări şi asistenţă, apelaţi linia de asistenţă URC

  Dacă aveţi o întrebare sau o problemă în legătură cu telecomanda dumneavoastră universală sau dacă există un buton al telecomenzii iniţiale care nu este inclus în biblioteca de coduri încorporată, apelaţi numărul de asistenţă, care este la dispoziţia dumneavoastră 7 zile din 7.

 • Asistenţă URC prin site-ul Web dedicat

  Asistenţă tehnică dedicată pentru telecomanda dvs. prin intermediul căreia codurile pentru toate mărcile sunt disponibile pe site-ul Web Philips URC.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa