Boxe multimedia 2.1

  Boxe multimedia 2.1

  Bas captivant

  Patru circuite integrate sofisticate acţionează subwooferul şi cele două boxe satelit pentru un sunet de calitate, în timp ce tehnologia cu port de bas Philips SPD oferă tonuri profunde, pure ale sunetului de bas şi toate acestea cu o ieşire de 60 W pentru basul exploziv pe care şi-l doresc jucătorii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxe multimedia 2.1

Port pentru bas SPDTM, Boxă satelit 3", Subwoofer 5, 25", 130 W SPA7380/12 Caută produse similare

Bas captivant

Duce experienţa de joc la un nivel nou

 • Putere de ieşire 60 W

  Putere de ieşire 60 W

  Ieşire de 60 W – wow! Toţi cei împătimiţi de jocuri doresc o putere mai mare, deoarece în cazul boxelor pentru jocuri, cu cât ieşirea audio este mai puternică, cu atât creşte calitatea basului şi a sunetului în general. Aşa că bucuraţi-vă de următorul dvs. joc cu această ieşire audio puternică de 60 W care vă oferă basul exploziv pe care vi l-aţi dorit.

 • Circuite integrate avansate

  Circuite integrate avansate

  Circuitele Philips integrate în această boxă sunt extrem de sofisticate. Difuzoarele normale au între unul şi maxim 3 canale, însă această boxă este prevăzută cu 4 canale, pentru a vă oferi acea calitate superioară a sunetului de care aveţi nevoie. Philips utilizează 4 chipuri de amplificare integrate pentru a acţiona cele 2 canale ale celor două boxe satelit şi cele 2 canale ale subwooferului. Aceste chipuri ale amplificatorului TDA7379 asigură o bază solidă pentru un sunet de calitate şi toată puterea necesară pentru acţionarea subwooferului şi a boxelor satelit.

 • Tehnologia SPD™ cu port de bas inovator, pentru tonuri profunde, uniforme

  Tehnologia SPD™ cu port de bas inovator, pentru tonuri profunde, uniforme

  Tehnologia cu port de bas Sound Purification Duct (SPD) de la Philips oferă tonuri profunde, pure ale sunetului de bas original. Folosind un material moale SPD pentru procesarea suprafeţei interioare a tubului de bas, amortizarea acustică specială inventată de Philips reduce turbulenţele zgomotelor şi stabilizează frecvenţa de acord. Testele tehnice şi pe consumatorii Philips confirmă faptul că acest amortizor oferă un bas cu o calitate mai pură şi mai puţin colorată.

 • Material PP driver subwoofer

  Material PP driver subwoofer

  Materialul din polipropilenă (PP) al driverului, care este greu, îmbunătăţeşte basul. Acesta poate contribui la producerea şi redarea unui bas mai clar, cu un balans îmbunătăţit. Mai uşor de integrat cu driverul full range, acesta are ca rezultat reducerea vibraţiilor.

 • Intrare AUX şi ieşire căşti cu control pe fir

  Intrare AUX şi ieşire căşti cu control pe fir

  Acum vă puteţi bucura de muzica dvs. preferată şi de divertisment mult mai uşor şi mai comod, prin intermediul intrării auxiliare şi a mufei de ieşire audio pentru căşti, cu control pe fir. În mod normal, dacă doriţi să conectaţi alt dispozitiv decât PC-ul, trebuie să scoateţi mufa pentru căşti de 3,5 mm din calculator şi acest lucru nu este întotdeauna convenabil. Însă datorită conexiunilor de intrare aux şi ieşire pentru căşti situate în partea frontală, puteţi asculta muzică rapid şi cu uşurinţă, direct din aproape orice dispozitiv.

 • Designul cu tub alungit generează mai mult bas

  Pasionaţii de jocuri îşi doresc ca boxele lor să aibă cât mai mult bas cu putinţă, iar aceste boxe sunt concepute special pentru a vă asigura basul de care aveţi nevoie. Designul cu tub alungit al acestei boxe satelit oferă un sunet de calitate superioară, cu un bas mai profund. Acesta asigură un volum mai mare şi un bas mai generos, aducând un plus de savoare jocurilor dvs.

 • Design boxă cu port de bas direcţionat în lateral

  Portul de bas direcţionat în lateral conceput special pentru aceste boxe pentru jocuri oferă un sunet mai spaţios, cu un bas mai profund. Perfect pentru acele sesiuni de jocuri cu adevărat incitante!

 • Carcasă cu linii curbe, pentru sunet rotund

  Designul cu linii curbe al carcasei nu numai că arată bine, ci este proiectat să ofere un sunet echilibrat, care emană mai natural şi în forma sa originală. Cu mai puţine distorsiuni şi colorare, puteţi fi siguri că muzica dvs. preferată va suna întotdeauna aşa cum trebuie. Philips are cunoştinţe de acustică şi se asigură că sunetul nu doar sună bine, ci şi arată bine!

 • Difuzorul bine amortizat reduce vibraţiile şi distorsiunile sunetului

  În mod normal, un singur difuzor are parte de vibraţii specifice împărţirii frecvenţei lângă marginea diafragmei, care conduce adesea la anumite distorsiuni ale sunetului. Modul de a depăşi această problemă este de a utiliza mylar, un material mult mai uşor, din monomeri uniformi, care este utilizat mai uzual, în jurul conului difuzorului. Înconjurând conul ca un inel perfect simetric, efectul de amortizare rezultat suprimă vibraţiile asincrone, generând un sunet mai echilibrat şi mai natura.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa