Boxă fără fir

  Boxă fără fir

  Streaming de muzică wireless

  Sunet puternic susţinut de streaming de muzică wireless prin Bluetooth. Este prevăzută cu tehnologia wOOx pentru un bas puternic şi profund şi cu o baterie reîncărcabilă încorporată pentru redare oriunde. Această boxă este ideală pentru stilul dvs. de viaţă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă fără fir

Bluetooth®, Stereo cu amplificator de bas, Baterie reîncărcabilă, 4 W SBT75/12 Caută produse similare

Streaming de muzică wireless

 • Funcţionează cu orice dispozitiv cu Bluetooth activat

  Funcţionează cu orice dispozitiv cu Bluetooth activat

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, rezistentă şi eficientă din punct de vedere energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau chiar laptop, inclusiv iPod sau iPhone cu ajutorul unei boxe cu Bluetooth activat, cu uşurinţă.

 • Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Redaţi muzica la un volum ridicat - oricând, oriunde. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să vă bucuraţi de muzica proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate şi căutarea incomodă a unei prize electrice. Bucuraţi-vă acum de muzică excepţională cu libertatea pe care v-o oferă portabilitatea.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, stabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau laptop, inclusiv de pe iPod sau iPhone cu un difuzor activat Bluetooth.

 • Tehnologie wOOx pentru bas amplu dar precis, fără distorsiune

  Tehnologie wOOx pentru bas amplu dar precis, fără distorsiune

  Tehnologia wOOx este un concept revoluţionar ce vă permite să auziţi şi să simţiţi basul profund, mai amplu decât în orice alt sistem audio. Difuzoarele speciale lucrează în armonie cu amplificatorul de bas wOOx, iar coordonarea precisă dintre difuzorul principal şi tweeter asigură o tranziţie lină de la frecvenţele joase-medii la cele înalte. Suspensia duală şi construcţia de tip sandwich perfect simetrică oferă o bază precisă, fără distorsionări. Tehnologia wOOx produce un bas dinamic de calitate, utilizând integral volumul boxei pentru a creşte cu adevărat impactul muzicii.

 • Ideal pentru orice smartphone, calculator sau dispozitiv portabil

  Ideal pentru orice smartphone, calculator sau dispozitiv portabil
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa