boxă portabilă wireless

  boxă portabilă wireless

  Sunet excelent · Robustă · Conectabilă în lanţ

  Menţine spiritul petrecerii oriunde mergi cu boxa portabilă SB5200 cu sunet extraordinar şi design modern. Activează modul Interior pentru sunet clar, precis acasă sau comută-l la modul Exterior şi dă volumul la maxim pentru a pune lumea în mişcare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă portabilă wireless

Bluetooth®, Lanţ audio, Microfon încorporat pentru convorbiri, 10 W, baterie reîncărcabilă SB5200K/10 Caută produse similare

Sunet excelent · Robustă · Conectabilă în lanţ

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • Tehnologia boxelor wOOx™ pentru un bas profund şi puternic

  Tehnologia boxelor wOOx™ pentru un bas profund şi puternic

  Tehnologia wOOx este un concept revoluţionar ce vă permite să auziţi şi să simţiţi basul profund, mai amplu decât în orice alt sistem audio. Difuzoarele speciale lucrează în armonie cu amplificatorul de bas wOOx, iar coordonarea precisă dintre difuzorul principal şi tweeter asigură o tranziţie lină de la frecvenţele joase-medii la cele înalte. Suspensia duală şi construcţia de tip sandwich perfect simetrică oferă o bază precisă, fără distorsionări. Tehnologia wOOx produce un bas dinamic de calitate, utilizând integral volumul boxei pentru a creşte cu adevărat impactul muzicii.

 • Conectează în serie mai multe BR-1X-uri într-un sistem muzical mai mare

  Conectează în serie mai multe BR-1X-uri într-un sistem muzical mai mare

  Pentru a obţine un sunet mai puternic în aer liber, interconectează câte BR-1X-uri doreşti cu cablul audio special inclus. Odată conectate, volumul tuturor BR-1X-urilor se va sincroniza. Schimbă pur şi simplu volumul la BR-1X-ul conectat la dispozitiv pentru a-l modifica la toate.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • 2 setări de sunet selectabile acordate pentru utilizarea în aer liber şi la interior

  Două setări de sunet concepute pentru confortul tău şi o versatilitate sporită, modurile interior şi exterior. Foloseşte modul Interior atunci când doreşti bas puternic şi sunet de claritatea cristalului, iar modul Exterior atunci când ai nevoie de volum şi putere maximă în aer liber.

Vezi toate Specificaţile
 • Durata de viaţă a bateriei variază în funcţie de utilizare şi setări.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa