Original Boombox

  Original Boombox

  Muzică de la smartphone-ul dvs. wireless

  Anii optzeci s-au întors! Acest boombox în stil retro nu numai că arată incredibil, dar redă muzică şi mai bine. Streaming prin Bluetooth, linia de intrare audio şi USB direct vă oferă toate opţiunile de care aveţi nevoie, împreună cu încărcarea USB şi un compartiment încorporat pentru depozitare Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Original Boombox

Bluetooth®, FM, Staţie andocare USB pt redare/încărcare, 12W OST690/10 Caută produse similare

Muzică de la smartphone-ul dvs. wireless

cu acest boombox

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive dvs. USB portabile

  Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive dvs. USB portabile

  Conectaţi memoria flash la portul USB al sistemului dvs. Hi-Fi Philips. Muzica dumneavoastră stocată în format digital va fi redată direct din dispozitiv. Acum puteţi savura momentele preferate împreună cu familia şi prietenii.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Acord digital FM

  Acord digital FM
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa