Player muzical în reţea

  Wi-Fi b/g certified

  Player muzical în reţea

  Eliberaţi-vă muzica

  Prin conectarea simultană la PC şi sistemul audio, playerul de muzică în reţea Philips Streamium NP1100 vă oferă acces wireless la biblioteca dvs. de muzică de pe calculator şi la radio pe Internet - o întreagă lume de posibilităţi extraordinare pentru muzică! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Streamium Player muzical în reţea

Radio gratuit prin Internet, Afişaj LCD mare NP1100/12 Caută produse similare

Eliberaţi-vă muzica

Bucuraţi-vă de muzica din PC şi de pe Internet - wireless

 • Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Streamium este însoţit de mii de posturi radio gratuite pe Internet. Acum puteţi fi la curent cu toate genurile muzicale din întreaga lume. Conectaţi-vă aparatul Streamium la Internet şi ascultaţi emisiunile online favorite pe sistemul audio, fără a mai fi necesar să porniţi PC-ul.

 • Redarea muzicii în mod wireless de pe PC

  Redarea muzicii în mod wireless de pe PC

  Eliberaţi întreaga colecţie de muzică „capturată” în PC şi redaţi-o prin sistemul dvs. audio, folosind playerul de muzică în reţea Streamium! Prin conexiunea UPnP, playerul de muzică în reţea Streamium poate să acceseze muzica stocată pe PC şi să o transfere către un sistem audio, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de muzica favorită la o calitate excepţională a sunetului.

 • Telecomandă pentru navigare facilă

  Telecomandă pentru navigare facilă

  Controlaţi toate funcţiile Streamium stând pe canapea. Căutaţi, navigaţi şi redaţi muzica uşor şi rapid. Cu căutarea alfanumerică, QuickJump, SuperScroll puteţi accesa rapid posturile de radio preferate de pe Internet sau muzica preferată de pe PC. Centrul de control Streamium se află la îndemâna dvs.

 • Conectori digitali

  Conectori digitali

  Player-ul muzical în reţea Streamium este pregătit pentru conectarea la dispozitivul audio dorit în multe moduri, de ex. prin intermediul conexiunii digitale, conexiunii analogice, boxelor portabile şi chiar al căştilor.

 • Conectori analogici

  Conectori analogici

  Player-ul muzical în reţea Streamium este pregătit pentru conectarea la dispozitivul audio dorit în multe moduri. Conexiunea la Streamium utilizată cel mai frecvent se realizează prin conector analogic. Utilizând cablurile audio roşii şi albe ambalate, conectaţi o pereche la Streamium şi cealaltă pereche la dispozitivul audio. De asemenea, puteţi conecta boxe sau căşti portabile la Streamium pentru a vă bucura de muzică în mai multe moduri.

 • Conectaţi-l la sistemul stereo sau home theater personal

  Conectaţi-l la sistemul stereo sau home theater personal
 • Ecran mare, pictograme mari şi text apropiat

  Ecran mare, pictograme mari şi text apropiat
Vezi toate Specificaţile
 • Unele caracteristici necesită asistenţă pentru acces în bandă largă la Internet
 • Unele servicii nu sunt disponibile în toate zonele

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa