Monitor pentru casă wireless HD In.Sight

  Monitor pentru casă wireless HD In.Sight

  Supravegheaţi-vă casa de pe iPhone/iPad

  Supravegheaţi-vă locuinţa iPhone/iPad cu monitorul wireless pentru casă In.Sight. Cu imagine HD şi vedere pe timp de noapte, vă permite să vă vedeţi casa clar pe timp de zi sau de noapte. Este uşor de configurat şi vă va alerta la detectarea zgomotului/mişcării. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor pentru casă wireless HD In.Sight

Wi-Fi şi HD, Unghi larg, vedere pe timp de noapte, Pentru iPhone/iPad, Creat de iVideon M120/10 Caută produse similare

Supravegheaţi-vă casa de pe iPhone/iPad

Cu HD şi vedere pe timp de noapte

 • Wi-Fi activat pentru poziţionare oriunde în casă

  Wi-Fi activat pentru poziţionare oriunde în casă

  Monitorul wireless In.Sight este un monitor compatibil Wi-Fi, care foloseşte reţeaua dvs. wireless de acasă pentru a transmite live fluxuri video şi sunet către monitoare pe care le puteţi poziţiona oriunde doriţi.

 • Mod pentru vederea pe timp de noapte pentru a putea vedea în întuneric

  Mod pentru vederea pe timp de noapte pentru a putea vedea în întuneric

  Modul de vedere pe timp de noapte cu infraroşu îţi permite să îţi monitorizezi casa chiar şi pe întuneric. Atunci când este întuneric, lumina infraroşie se aprinde pentru ca montorul să captureze video clar în alb şi negru. Modul de vedere pe timp de noapte se aprinde şi se stinge automat, sau poţi să îl reglezi manual.

 • Obiectiv extra-larg pentru a vă permite să vedeţi mai mult

  Obiectiv extra-larg pentru a vă permite să vedeţi mai mult

  Sistemul de monitorizare wireless pentru casă In.Sight HD M120 de la Philips se mândreşte cu un unghi de 102 de grade care vă arată mai mult spaţiu din cameră dintr-o privire, permiţându-vă să vedeţi mult mai multe decât alte monitoare.

 • Telefonul primeşte notificări când detectează mişcare/sunet

  Telefonul primeşte notificări când detectează mişcare/sunet

  Este imposibil de anticipat când se poate întâmpla ceva. In.Sight supraveghează în continuare cu ajutorul funcţiei reglabile de detectare a mişcării şi sunetului. Veţi fi notificat automat când se detectează sunet sau mişcare.

 • Configurare uşoară a monitorului prin codul QR

  Configurare uşoară a monitorului prin codul QR

  Configurarea este simplă cu aplicaţia In.Sight+. Aplicaţia va genera un cod QR pentru setările dvs. Wi-Fi de acasă. Prin intermediul codului QR, monitorul se va sincroniza automat cu reţeaua Wi-Fi de la domiciliu, uşor şi rapid.

 • Clip video criptat pentru conexiune securizată

  Clip video criptat pentru conexiune securizată

  Monitorul wireless In.Sight utilizează o metodă de criptare înalt securizată pentru a vă oferi intimitate tot timpul. Monitorul wireless In.Sight utilizează o cheie unică de criptare de fiecare dată când efectuează o conexiune, oferindu-vă o conexiune foarte sigură de fiecare dată când îi priviţi pe cei dragi.

 • Apăsaţi pentru a discuta prin iPhone/iPad

  Cu monitorul InSight, nu vă veţi supraveghea doar casa, ci puteţi şi să vorbiţi cu membrii familiei sau cu cei dragi. Apăsaţi pur şi simplu pe „vorbire” de pe iPhone sau iPad şi comunicaţi instantaneu. Ce mod minunat de a saluta!

 • Partajează monitoarele cu alţi utilizatori iPhone/iPad

  Permiteţi familiei şi prietenilor dvs. să vă vizualizeze monitoarele şi lăsaţi-i să vă supravegheze casa în locul dvs. Aplicaţia In.Sight+ vă permite să partajaţi fiecare monitor cu alţi utilizatori pentru ca aceştia să aibă acces la fluxuri video live.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa