Monitor pentru casă wireless HD In.Sight

  Monitor pentru casă wireless HD In.Sight

  Supravegheaţi-vă casa de pe smartphone

  Supraveghează-ţi locuinţa cu monitorul wireless pentru casă In.Sight prin intermediul smartphone-ului/tabletei. Cu imagine HD şi vedere pe timp de noapte, îţi permite să vezi casa clar pe timp de zi sau de noapte. Este uşor de configurat şi te va alerta la detectarea zgomotului/mişcării. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor pentru casă wireless HD In.Sight

Wi-Fi şi HD, Unghi larg, vedere pe timp de noapte, Pentru smartphone, tabletă, Creat de iVideon M120E/10 Caută produse similare

Supravegheaţi-vă casa de pe smartphone

Cu HD şi vedere pe timp de noapte

 • Wi-Fi activat pentru poziţionare oriunde în casă

  Wi-Fi activat pentru poziţionare oriunde în casă

  Monitorul wireless In.Sight este un monitor compatibil Wi-Fi, care foloseşte reţeaua dvs. wireless de acasă pentru a transmite live fluxuri video şi sunet către smartphone-ul/tableta dvs. Un monitor pentru acasă pe care îl puteţi instala oriunde doriţi.

 • Mod pentru vederea pe timp de noapte pentru a putea vedea în întuneric

  Mod pentru vederea pe timp de noapte pentru a putea vedea în întuneric

  Modul de vedere pe timp de noapte cu infraroşu îţi permite să îţi monitorizezi casa chiar şi pe întuneric. Atunci când este întuneric, lumina infraroşie se aprinde pentru ca montorul să captureze video clar în alb şi negru. Modul de vedere pe timp de noapte se aprinde şi se stinge automat, sau poţi să îl reglezi manual.

 • Obiectiv extra-larg pentru a vă permite să vedeţi mai mult

  Obiectiv extra-larg pentru a vă permite să vedeţi mai mult

  Sistemul de monitorizare wireless pentru casă In.Sight HD M120 de la Philips se mândreşte cu un unghi de 102 de grade care vă arată mai mult spaţiu din cameră dintr-o privire, permiţându-vă să vedeţi mult mai multe decât alte monitoare.

 • Configurare uşoară a monitorului prin codul QR

  Configurare uşoară a monitorului prin codul QR

  Configurarea este simplă cu aplicaţia In.Sight+. Aplicaţia va genera un cod QR pentru setările dvs. Wi-Fi de acasă. Prin intermediul codului QR, monitorul se va sincroniza automat cu reţeaua Wi-Fi de la domiciliu, uşor şi rapid.

 • Telefonul primeşte notificări când detectează mişcare/sunet

  Telefonul primeşte notificări când detectează mişcare/sunet

  Este imposibil de anticipat când se poate întâmpla ceva. In.Sight supraveghează în continuare cu ajutorul funcţiei reglabile de detectare a mişcării şi sunetului. Veţi fi notificat automat când se detectează sunet sau mişcare.

 • Clip video criptat pentru conexiune securizată

  Clip video criptat pentru conexiune securizată

  Monitorul wireless In.Sight utilizează o metodă de criptare înalt securizată pentru a vă oferi intimitate tot timpul. Monitorul wireless In.Sight utilizează o cheie unică de criptare de fiecare dată când efectuează o conexiune, oferindu-vă o conexiune foarte sigură de fiecare dată când îi priviţi pe cei dragi.

 • Apasă pentru a vorbi prin smartphone/tabletă

  Cu monitorul In.Sight, nu îţi vei supraveghea doar casa, ci poţi şi să vorbeşti cu cei dragi. Apasă pur şi simplu pe „vorbire” de pe smartphone/tabletă şi comunică instantaneu. Ce mod minunat de a saluta!

 • Partajaţi monitoare cu alţi utilizatori de smartphone-uri/tablete

  Permiteţi familiei şi prietenilor dvs. să vă vizualizeze monitoarele şi lăsaţi-i să vă supravegheze casa în locul dvs. Aplicaţia In.Sight+ vă permite să partajaţi fiecare monitor cu alţi utilizatori pentru ca aceştia să aibă acces la fluxuri video live.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa