Boxă SoundBar

  Boxă SoundBar

  Sunet surround captivant pentru orice televizor

  Fiind conceput pentru a oferi sunet surround captivant, această boxă soundbar Philips HTL7140B utilizează cea mai recenta tehnologie Ambisound brevetată, 5.1 canale cu o putere de ieşire totală de 320 W şi drivere poziţionate cu precizie pentru a crea un sunet mult mai impresionant decât aspectul său. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă SoundBar

Subwoofer wireless 5.1 CH, Bluetooth® aptX, AAC şi NFC, HDMI 4K-2K, Tehnologia Ambisound HTL7140B/12 Caută produse similare

Sunet surround captivant pentru orice televizor

cu subwoofer wireless

 • Tehnologie Ambisound pentru o experienţă reală de sunet surround

  Tehnologie Ambisound pentru o experienţă reală de sunet surround

  Tehnologia Ambisound produce un sunet surround multicanal puternic din Soundbar-ul elegant. Aceasta oferă o experienţă captivantă a sunetului 5.1 fără constrângerile impuse de poziţia de şedere, forma sau dimensiunile camerei şi fără confuzia implicată de un număr mare de difuzoare şi cabluri. Prin efectul combinat al fenomenelor psihoacustice, al procesării dispunerii şi al poziţionării unităţilor sub anumite unghiuri, Ambisound oferă un efect sonor captivant şi mai amplu.

 • Multi-canal 5.1 pentru un sunet surround cu adevărat captivant

  Multi-canal 5.1 pentru un sunet surround cu adevărat captivant

  HTL7140B este un multi-canal 5.1 care oferă un efect de sunet cu adevărat captivant. În plus, majoritatea SoundBar-urilor de astăzi sunt de 2.1 canale, HTL7140B este echipat cu 5.1 canale cu 6 amplificatoare încorporate pentru a oferi o calitate excelentă a sunetului. Aceste sisteme 5.1 utilizează aceleaşi canale de difuzor şi configuraţie, având o parte frontală stânga şi dreapta, un canal central, două canale de surround şi un subwoofer. Acesta acceptă Dolby Digital pro-logic 2.

 • Canal central dedicat pentru o claritate reală a vocii

  Canal central dedicat pentru o claritate reală a vocii

  Majoritatea SoundBar-urilor de pe piaţă au 2.1 canale. Canalul central este mixat în 2.1 canale şi vocea nu este clară. HTL7140B cu 2 drivere dedicate, are propriul amplificator şi transportă un semnal sonor procesat diferit. Prin prelucrarea atentă a sunetului, este posibil să se creeze un soundstage mai larg decât atunci când driverele transportă acelaşi sunet. Soundstage-ul devine mai larg decât lungimea SoundBar-ului. În timp ce consumatorul vizionează programul TV sau filmul străin, îl poate urmări cu uşurinţă. La fel ca şi vizionarea de ştiri la TV.

 • Trecere HDMI 4K2K pentru a te bucura de conţinutul ultra HD

  Trecere HDMI 4K2K pentru a te bucura de conţinutul ultra HD

  HDMI 4K2K încorporează standardul HDMI 1.4. Acesta adaugă suport pentru conţinutul video de ultra-înaltă definiţie (UHD). În prezent, acesta se referă la 4K, care la mărimea sa cea mai mare este de 4096 de pixeli lăţime pe 2160 de pixeli înălţime sau de patru ori mai mare decât un afişaj HD standard de 1080p. Termenul se referă la o rezoluţie puţin mai mică decât 4K, de 3840 de pixeli lăţime şi de 2160 de pixeli înălţime. Ambele formate sunt acceptate prin HDMI 1.4. Afişajele 4K pun sistemele home theater de înaltă performanţă în aceeaşi sferă utilizată în multe dintre cinematografele comerciale. Pentru a face boxele acceptate şi în viitor, acest standard a fost integrat pentru creşterea TV 4K.

 • Dolby Digital şi DTS pentru sunet surround excepţional

  Dolby Digital şi DTS pentru sunet surround excepţional

  Treceţi la sistemul digital şi bucuraţi-vă de muzica şi filmele preferate. Chiar şi muzica stereo sună excelent, deoarece Dolby Digital şi DTS Digital Surround îmbunătăţesc muzica şi clipurile video digitale, astfel încât să beneficiaţi de un sunet surround cu adevărat copleşitor în boxele de pe sistemul dvs. home cinema.

 • Drivere aşezate cu precizie în unghi pentru un efect mai larg al sunetului

  Drivere aşezate cu precizie în unghi pentru un efect mai larg al sunetului

  Tweeterele sunt înclinate la 45 de grade şi trimit frecvenţele înalte lateral, extinzând soundstage-ul şi pentru frecvenţele înalte. Combinaţia de drivere poziţionate frontal, tweetere înclinate, prelucrarea proprietară şi acustica formează Ambisound şi oferă un efect de sunet mai larg.

 • Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa