Daily Collection

Robot de bucătărie

  Daily Collection

  Robot de bucătărie

  Varietate maximă de reţete, efort minim

  Acest robot de bucătărie din colecţia Philips Daily are un design compact ce include un bol de 2,1 l şi un blender de 1,75 l, precum şi o varietate de accesorii de înaltă performanţă. Prepararea în casă a alimentelor delicioase nu a mai fost niciodată atât de uşoară! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Daily Collection Robot de bucătărie

650 W, Configuraţie compactă 2 în 1, Bol de 2, 1 l, Accesorii pentru peste 25 de funcţii HR7628/90 Caută produse similare

Varietate maximă de reţete, efort minim

Prepari pâine, prăjituri, băuturi şi mai multe acasă

 • Setări cu 2 viteze şi puls pentru control maxim

  Setări cu 2 viteze şi puls pentru control maxim

  Pentru cele mai bune rezultate, utilizează setarea de viteză redusă (viteza 1) pentru a bate frişcă, ouă, a face pateuri şi aluat de pâine. Setarea la viteza cea mai mare (viteza 2) este adecvată pentru tocarea cepei şi a cărnii, amestecarea supelor şi a smoothie-urilor sau pentru raderea, felierea, răzuirea legumelor.

 • Tub de alimentare cu 40% mai mare (în comparaţie cu Philips HR7625)

  Tub de alimentare cu 40% mai mare (în comparaţie cu Philips HR7625)

  Noul robot de bucătărie Philips Daily Collection este prevăzut cu un tub de alimentare cu 40% mai mare decât la modelul anterior HR7625, economisind timpul de pre-tăiere a fructelor şi legumelor

 • Motor de 650 W pentru procesare puternică

  Motor de 650 W pentru procesare puternică

  Acest robot de bucătărie Philips oferă un motor puternic ce asigură putere şi control pentru pregătirea tuturor reţetelor tale favorite.

 • Accesorii lavabile în maşină

  Accesorii lavabile în maşină

  Toate accesoriile robotului de bucătărie Avance incluse în cutia ta sunt lavabile în maşină.

 • Dispozitiv de emulsifiere pentru frişcă şi albuşuri de ou

  Dispozitiv de emulsifiere pentru frişcă şi albuşuri de ou

  Instrumentul perfect pentru bătut rapid, bătut cu telul sau emulsifierea ouălor sau frişcă bătută. Pentru cel mai crescut volum şi cel mai fin rezultat, utilizează setarea la viteză redusă. Pregătirea unor deserturi delicioase şi a maionezei nu a fost niciodată mai uşoară!

 • Accesorii pentru disc din oţel inoxidabil de înaltă performanţă

  Accesorii pentru disc din oţel inoxidabil de înaltă performanţă

  Este de ajuns să selectezi accesoriul corect pentru disc din oţel inoxidabil pentru a pregăti ingredientul favorit şi să îl fixezi cu un clic în suportul discului. Performanţa a fost testată extensiv pentru a oferi cele mai bune rezultate de feliere şi radere.

 • Tehnologie PowerChop pentru performanţe superioare de tocare

  Tehnologie PowerChop pentru performanţe superioare de tocare

  Tehnologia PowerChop este o combinaţie între forma lamei de tăiere, unghiul de tăiere şi castronul interior, care oferă rezultate de tocare superioare atât pentru ingredientele moi, cât şi pentru cele tari. Este, de asemenea, perfectă pentru prepararea piureurilor şi pentru amestecarea aluaturilor pentru prăjituri!

 • Fără murdărie din centrul bolului graţie lipsei axului intern

  Fără murdărie din centrul bolului graţie lipsei axului intern

  Spre deosebire de alţi roboţi de bucătărie mai ieftini, acest robot de bucătărie Philips nu are un canal vertical interior în mijlocul bolului. Aceasta înseamnă că supele şi alte lichide nu vor ieşi din mijlocul bolului, păstrând curate robotul de bucătărie şi blatul de lucru! Astfel asamblarea aparatului este mult mai uşoară - ajunge să apeşi suportul aparatului în bol, ghidat de cuplajele de fixare a formei.

 • Lamă în formă de S din oţel inoxidabil, ascuţită şi puternică, pentru tocare

  Lamă în formă de S din oţel inoxidabil, ascuţită şi puternică, pentru tocare

  Lama ascuţită şi puternică din oţel inoxidabil S toacă rapid legume precum ceapa. Se poate utiliza şi pentru alte ingrediente, precum nuci, carne sau chiar pentru prepararea aluatului pentru coajă de plăcintă

 • Până la 5 porţii dintr-o dată

  Până la 5 porţii dintr-o dată

  Bolul generos de 2,1 l (capacitate de lucru 1,5 l) îţi permite să amesteci până la 5 porţii de supă dintr-o singură mişcare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa