Minisistem MP3 Hi-Fi

  Minisistem MP3 Hi-Fi

  Savuraţi muzica MP3, cu un sunet bogat; conectivitate optimă

  Pregătiţi-vă pentru o petrecere continuă! Sistemul FWM592 vă va permite să vă bucuraţi de fişiere de muzică convertite din sistemul dvs. Hi-Fi alături de prieteni. Bas puternic de ultimă generaţie şi sunet surround virtual, viaţa este doar un concert enorm, continuu!

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Savuraţi muzica MP3, cu un sunet bogat; conectivitate optimă

cu Rip Plus

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • Karaoke pentru distracţie fără sfârşit acasă

  Karaoke pentru distracţie fără sfârşit acasă

  Funcţionalitatea Karaoke de care dispune playerul dvs. DVD vă oferă distracţie şi amuzament nelimitate şi o experienţă audio de neuitat. Vă puteţi îmbunătăţi prestaţia adăugând un efect de ecou la vocea dumneavoastră. Controlul tonalităţii vă permite să alegeţi tonalitatea potrivită vocii dumneavoastră.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Conectivitatea prin legătură MP3 permite redarea directă a materialelor MP3 de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, legătura MP3 este de asemenea extrem de comodă, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 la sistemul audio.

 • Transferaţi muzică de pe CD-uri, radio şi karaoke pe un dispozitiv USB

  Transferaţi muzică de pe CD-uri, radio şi karaoke pe un dispozitiv USB
 • Amplificator dublu pentru un sunet de o calitate mai bună

  Amplificator dublu pentru un sunet de o calitate mai bună
 • Putere totală de ieşire 420 W RMS

  Putere totală de ieşire 420 W RMS
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa