Sistem receiver AV digital

  Sistem receiver AV digital

  Senzaţii noi, cu definiţie înaltă

  Experimentaţi ultimele inovaţii în materie de tehnologie audio-video cu acest receiver care vă transpune în universul filmelor.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Senzaţii noi, cu definiţie înaltă

 • Ieşire HDMI pentru imagine şi sunet digital de înaltă definiţie

  Ieşire HDMI pentru imagine şi sunet digital de înaltă definiţie

  HDMI este o interfaţă multimedia de înaltă definiţie. Este o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video de înaltă definiţie, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, oferă o calitate perfectă a imaginii şi a sunetului, fără zgomote. HDMI este un format complet compatibil cu DVI.

 • Upscaling video pentru o rezoluţie sporită până la 1080i

  Cu ajutorul funcţiei Video Upscaling, puteţi mări rezoluţia semnalului video standard SD (Definiţie standard) utilizat de DVD la nivelul semnalului HD (Înaltă definiţie), pentru o imagine mai clară, mai detaliată şi mai apropiată de realitate. Semnalul video de înaltă definiţie rezultat poate fi redat pe un afişaj HD prin intermediul unei conexiuni HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

 • Noise Shaped Video™ Precision Video - elimină zgomotul video

  NSV™ Precision Video este o tehnologie încorporată de reducere a zgomotului de semnal (inerent în cazul semnalului video), oferind astfel o experienţă vizuală deosebită.

 • Dolby Digital EX & DTS ES pentru sunet surround 360°

  Dolby Digital EX şi DTS ES sunt formate pentru 6.1 canale, canalul audio posterior pentru sunet surround fiind codat discret în fluxurile DTS şi Dolby Digital. Aceste formate oferă un efect spaţial îmbunătăţit pentru canalele audio surround, asigurând localizarea completă a sunetelor într-un perimetru de 360° şi panoramarea integrală a sunetului (deplasarea sunetului de la un canal la altul).

 • DAB pentru mai multe posturi şi un sunet clar, cristalin

  Digital Audio Broadcasting (DAB) este cea mai recentă tehnologie radio digitală, care vă permite să vă bucuraţi de posturile radio preferate la un sunet clar, cristalin, aproape la calitatea unui CD. În plus, beneficiaţi de o gamă şi mai largă de posturi radio, iar paraziţii cauzaţi de interferenţele de semnal datorate munţilor, clădirilor înalte şi vremii ţin de trecut. Deoarece semnalul radio DAB este complet digital, posturile pot transmite şi text, de ex. informaţii despre program, ştiri şi scoruri sportive, precum şi imagini şi chiar filme, direct la aparatul de radio. Radioul dvs. nu a sunat niciodată atât de bine.

 • Amplificator digital UCD (Universal Class D) Audiophile

  Amplificatorul digital UCD Audiophile este un amplificator digital de clasă D conceput pentru o impedanţă de ieşire minimă şi performanţe audio maxime. Având performanţele unui amplificator cu "feedback zero", amplificatorul digital UCD Audiophile asigură performanţe care vor încânta orice meloman.

 • Carcasă metalică şi circuite pentru cea mai bună performanţă audio

  Playerul are o carcasă consolidată, cu numeroase ranforsări şi ecranări pentru a reduce efectele negative ale interferenţelor electromagnetice dispersate şi ale vibraţiilor. Circuitele pentru sunet sunt construite din componente de calitate, selecţionate atent pe baza testelor de sondare subiectivă şi a rezultatelor excelente obţinute în urma măsurătorilor. Componentele din cadrul traseului audio critic sunt selecţionate şi îmbinate cu atenţie pentru a asigura performanţe audio deosebite.

 • Configurare AV simplă şi intuitivă prin OSD

  Afişajul pe ecran furnizează o interfaţă cu utilizatorul simplă şi intuitivă pentru configurarea echipamentului dvs. AV.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa