Telefon mobil

  Telefon mobil

  Fotografii "la minut"

  Este o cameră foto sau un telefon? Este Philips 760. Aceste telefon cu cameră foto şi factor de formă dublu are toate funcţiile pe care vi le-aţi dori de la o cameră foto adevărată pentru a captura momentele deosebite. Încercaţi şi vă veţi convinge. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fotografii "la minut"

Telefon cu cameră foto digitală de 1,3 megapixeli

 • Design de cameră digitală

  Designul de cameră digitală presupune că aspectul exterior al telefonului este identic cu cel al unei camere foto digitale de înaltă calitate, dar în spatele acestui aspect se ascunde un telefon mobil perfect funcţional cu o cameră foto integrată de 1 megapixel.

 • Articulaţie cu pivotare de 180°

  Articulaţia cu pivotare de 180° vă permite să utilizaţi ecranul telefonului mobil asemenea ecranului de previzualizare al unei camere digitale.

 • Multi-shot pentru fotografii consecutive

  Cu un singur clic, funcţia multi-shot pentru fotografii consecutive vă permite să realizaţi o succesiune de fotografii pentru a surprinde mişcarea. Selectaţi fotografierea consecutivă: ora şi intervalul de timp.

 • Bliţ superstrălucitor

  'Bliţul superstrălucitor este o lumină generată de un LED pentru efectuarea fotografiilor în condiţii de iluminare redusă, ca de exemplu noaptea. Bliţul superstrălucitor se activează şi se dezactivează manual prin apăsarea şi eliberarea butonului lateral pentru volum "+" sau "-" (bliţul superstrălucitor este dezactivat automat după realizarea fotografiei).

 • MMS (Multimedia Messaging Service - Serviciul de mesaje multimedia)

  MMS (Multimedia Messaging Service) vă permite să vă utilizaţi telefonul mobil pentru a trimite şi recepţiona fotografii, fişiere video şi audio împreună cu mesaje text.

 • TV SlideShow

  Funcţia TV SlideShow vă permite să afişaţi fotografii din albumul foto al telefonului dvs. direct pe ecranul unui televizor pentru a vă putea bucura de fotografiile din telefonul dvs. alături de prieteni şi familie. Este suficient să conectaţi telefonul mobil şi televizorul prin accesoriul TV Link pentru a rula o prezentare de diapozitive automată sau manuală.

 • Stocaţi până la 70 de fotografii de înaltă definiţie în telefonul dvs.

  Puteţi utiliza memoria integrată a telefonului pentru a stoca până la 70 de fotografii cu rezoluţie şi definiţie înaltă (fiecare de 1280 x 1024 pixeli). Pur şi simplu realizaţi şi stocaţi fotografiile până la umplerea completă a memoriei integrate de 18 MB, apoi descărcaţi-le sau ştergeţi-le

 • WAP

  Wireless Application Protocol (WAP), versiunea 1.2.1 este un mod standardizat de comunicare între un telefon mobil şi un server în reţeaua de telefonie mobilă în scopul conectării telefonului la site-uri care suportă tehnologia WAP, permiţându-vă să accesaţi informaţii importante ori de câte ori vă este necesar.

 • Tehnologie Java 2.0

  Tehnologia Java 2.0 vă permite să vă îmbunătăţiţi şi să vă personalizaţi telefonul cu jocuri şi aplicaţii noi, pur şi simplu prin descărcarea acestora.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa