TV UHD 4K extrem de subţire, echipat cu Android™

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus9109_12/65pus9109_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  TV UHD 4K extrem de subţire, echipat cu Android™

  TV UHD 4K extrem de subţire, echipat cu Android

  Totul este posibil: design, tehnologie şi imagine superioară. Televizoarele Ultra HD din seria Philips 9100 cu Ambilight pe 4 laturi au un profil extrem de subţire şi un suport Arc modern care radiază calitate. Am inclus un subwoofer wireless pentru o experienţă de neegalat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

9100 series TV UHD 4K extrem de subţire, echipat cu Android™

164 cm (65"), LED TV 4K Ultra HD, Hex Core, Twin Tuner DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS9109/12 Caută produse similare

TV UHD 4K extrem de subţire, echipat cu Android

cu Ambilight pe 4 laturi

 • Ambilight 4 laturi: imaginaţi-vă televizorul dvs. plutind într-un halou de lumină

  Aţi creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-aţi alege un televizor care sa fie cald si îmbietor? Cea mai captivantă experienţă Ambilight de până acum proiectează o lumină mai lată în jurul celor 4 laturi ale televizorului dvs., pe peretele care-l înconjoară. Ecranul dvs. pare mult mai lat, experienţa dvs. este mai extinsă… şi televizorul dvs. pare să plutească în aer. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria dvs. o experienţă de vizionare mai palpitantă, mai intensă şi mai captivantă.

 • 4K Ultra HD: rezoluţie cum nu aţi mai întâlnit niciodată

  Vizionaţi programe TV aşa cum nu aţi mai făcut-o niciodată, graţie rezoluţiei de patru ori mai mari decât în cazul unui televizor obişnuit Full HD. 3840 x 2160 pixeli oferă o imagine atât de rafinată şi plină de viaţă, încât este o fereastră către o nouă lume.

 • Perfect Pixel Ultra HD-descoperiţi o calitate uimitoare a imaginii

  Bazându-ne pe moştenirea unei calităţi premiate a imaginii Philips, am adus calitatea imaginii de înaltă definiţie la un nou nivel. Algoritmii de procesare a motorului nostru Perfect Pixel Ultra HD convertesc orice imagine de intrare în rezoluţie 4K Ultra HD pentru ecranul dvs. Rezultatul? Fie că vizualizaţi un videoclip online, fie conţinut UHD, veţi experimenta definiţie, mişcare, claritate, culoare şi contrast desăvârşite de la Philips.

 • Google Play™ store—lumea la îndemâna dvs.

  Simţiţi-vă ca un copil într-un magazin de dulciuri. Bucuraţi-vă de multitudinea de aplicaţii, de jocuri şi de toate bunătăţile disponibile în Google Play™store, cum ar fi navigatorul Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, aplicaţii pentru reţelele de socializare şi multe altele... toate pe televizorul dvs. cu Android™.

 • Twin Tuner vă permite să urmăriţi sau să înregistraţi mai mult de un program

  Nu vă mai certaţi despre ce să vizionaţi. Cu un tuner dublu pe televizorul dvs., puteţi viziona serialele preferate şi un meci de fotbal-şi toate în acelaşi timp. Caracteristica de înregistrare dublă vă permite să vizionaţi un program în timp ce înregistraţi un altul şi astfel veţi avea tot timpul ceva minunat de vizionat mai târziu.

 • Direcţionaţi, introduceţi, vorbiţi sau faceţi un gest-interacţiune cu adevărat inteligentă

  Comunicarea cu televizorul dvs. nu a fost niciodată mai uşoară sau mai distractivă. Telecomanda noastră complet intuitivă dispune de toate funcţiile obişnuite, precum butoane de comenzi rapide, funcţie de direcţionare şi clic a mouse-ului şi o tastatură pe partea opusă... şi încă nu am terminat. Doriţi să setaţi volumul la un nivel inferior? O glisare simplă cu mâna (nu este necesară telecomanda!) şi camera încorporată va recunoaşte gestul dvs. şi va regla conform acestuia. Nu doriţi să utilizaţi tastatura? Vorbiţi înspre telecomandă şi rezultatul va apărea pe ecranul televizorului! O experienţă cu adevărat mai inteligentă pentru dvs.

 • Profil extrem de subţire: designul suprem de ultimă generaţie

  Profil extrem de subţire: designul suprem de ultimă generaţie

  Uneori mai puţin înseamnă mai mult. Mai ales când este vorba de cât de subţire este televizorul dvs. De aceea, televizoarele cu profil extrem de subţire de la Philips au marginea cea mai subţire, cea mai clară şi cea mai rafinată. Din unele unghiuri abia dacă veţi observa că este acolo... şi, totuşi, este primul lucru admirat de persoanele care intră în cameră.

 • PMR Ultra HD de 1000 Hz pentru calitate desăvârşită a imaginilor clare în mişcare

  PMR Ultra HD de 1000 Hz pentru calitate desăvârşită a imaginilor clare în mişcare

  Nimic nu se compară cu adrenalina din jocuri, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune pe un TV cu Ultra HD. De aceea, acest televizor Philips dispune de Perfect Motion Rate de 1000 Hz; astfel, vă veţi putea bucura de imagini fluide în mişcare, la rezoluţie Ultra HD, deoarece, chiar dacă pulsul dvs. ar putea creşte, imaginea n-ar trebui să sufere trepidaţii.

 • Subwoofer wireless: trăiţi o experienţă desăvârşită a sunetului

  Subwoofer wireless: trăiţi o experienţă desăvârşită a sunetului

  Simţiţi puterea sunetului. Am inclus un subwoofer Ultra Bass wireless pentru a conferi mai multă adâncime experienţei dvs. de vizionare. Puterea de 50 W oferă un sunet cu impact puternic, care va transforma spaţiul ambiental al camerei dvs. Acesta este wireless şi suficient de subţire pentru a putea fi aşezat discret sub canapea sau pe perete, pentru a putea crea o experienţă cu adevărat captivantă a sunetului oriunde în casă.

 • Suportul Arc: frumos şi strălucitor

  Creat ca o completare pentru sistemul Ambilight pe 4 laturi, suportul Philips Arc este compus dintr-un arc deschis de lumină care creează iluzia că televizorul pluteşte în mijlocul unui halo de lumină. Finisajul din crom lustruit de înaltă calitate şi designul deschis şi elegant conferă stil oricărei încăperi.

 • De la aplicaţii la Cloud TV: mai mult divertisment online ca niciodată

  Imaginaţi-vă un portofoliu de aplicaţii inteligente în continuă creştere pe televizorul dvs. De la YouTube la muzică şi clipuri video la cerere şi multe altele, puteţi personaliza aplicaţiile pe care le adăugaţi la tabloul de bord. Vreţi şi mai mult? Încercaţi Cloud TV. Dispunând de sute de canale premium internaţionale, este o modalitate excelentă de a descoperi ce e la modă în celălalt capăt la lumii. Cu Cloud Explorer, puteţi accesa Dropbox™ pentru a vizualiza (şi a partaja) fotografiile şi clipurile video preferate pe ecran mare.

Vezi toate Specificaţile
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Funcţionalitatea pointerului depinde de aplicaţia Smart TV utilizată.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Android, Google Play şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google inc.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa