Smart TV LED ultrasubţire

  Smart TV LED ultrasubţire

  Strălucitor din orice unghi

  Vă prezentăm Elevation, cea mai captivantă experienţă de vizionare de până acum. Ambilight XL pe 4 laturi şi tehnologia Prism permit existenţa unor dimensiuni ultrasubţiri şi creează iluzia că televizorul dvs. pluteşte într-un halou de lumină. Conceput pentru a impresiona. Vezi toate beneficiile

 • Strălucitor din orice unghi

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Elevation Smart TV LED ultrasubţire

151 cm (60"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 60PFL8708S/12 Caută produse similare

Strălucitor din orice unghi

Televizor ultrasubţire cu Ambilight XL pe 4 laturi

 • Smart TV—o lume de divertisment online

  Exploraţi limitele dintre acesta şi televizoarele tradiţionale. Închiriaţi şi redaţi în flux filme, videoclipuri, jocuri şi multe altele, din magazine video online direct pe televizorul dvs. Vizionaţi programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate şi bucuraţi-vă de o selecţie bogată de aplicaţii online cu Smart TV. Conectaţi-vă cu familia şi prietenii pe Skype™ sau reţeaua socială. Sau... doar navigaţi pe Internet!

 • Aplicaţia MyRemote—controlaţi-vă televizorul cu ajutorul telefonului sau tabletei

  Controlaţi-vă televizorul şi înregistraţi din mers fără telecomandă cu ajutorul unei simple aplicaţii. Transformaţi-vă tableta sau smartphone-ul într-o telecomandă universală cu toate opţiunile telecomenzii dvs. originale, plus funcţii suplimentare, cum ar fi introducerea de text. Funcţia SimplyShare transmite conţinut pe televizorul dvs. Comutaţi transmiterea unei emisiuni digitale pe dispozitivele dvs. utilizând Wi-Fi smart screen. Rămâneţi informaţi înregistrându-vă programele preferate din mers cu ajutorul înregistrării MyRemote. Nu trebuie decât să parcurgeţi conţinutul din Ghidul de programe TV pentru a alege ce emisiuni să înregistraţi pentru a le viziona mai târziu. Un Smart TV merită o aplicaţie cu adevărat inteligentă.

 • Wi-Fi Miracast™—vedeţi ecranul dispozitivelor dvs. pe televizor

  Urmăriţi ce doriţi, unde doriţi, când doriţi. Redaţi conţinutul de pe dispozitive şi vizualizaţi-l pe ecranul mare. Partajaţi fotografiile pe smartphone, laptop sau altele. Conexiunile sunt uşor de configurat şi tehnologia funcţionează pe mai multe dispozitive.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 900 Hz pentru o claritate extraordinară a mişcării

  Pentru o obţine o mişcare a imaginii care să pară precisă, uniformă şi naturală, Philips a creat PMR: standardul nostru pentru măsurarea clarităţii imaginii în mişcare. Perfect Motion Rate este rezultatul combinării procesării video unice, a numărului de cadre pe secundă şi a ratei de reîmprospătare pentru fiecare cadru, a perfecţiunii reglajului de lumină şi a tehnologiei cu lumină de fundal. Un număr mai mare de PMR contribuie la obţinerea unui contrast mai bun şi la o claritatea a mişcării sporite, adică o imagine superioară pentru dvs.

 • Imaginaţi-vă televizorul dvs. plutind într-un halou de lumină

  Imaginaţi-vă televizorul dvs. plutind într-un halou de lumină

  Imaginaţi-vă televizorul dvs. plutind într-un halou de lumină. Cea mai captivantă experienţă Ambilight de până acum proiectează o lumină mai lată în jurul celor 4 laturi ale televizorului dvs., pe peretele care-l înconjoară. Ecranul dvs. pare mult mai lat, experienţa dvs. este mai extinsă…şi televizorul dvs. pare să plutească în aer. Haloul colorat este reglat automat pentru a corespunde imaginii televizorului. Graţie funcţiei de adaptare la perete, culoarea luminii este perfect adaptată imaginii televizorului, indiferent de culoarea peretelui.

 • Telecomandă cu tastatură şi pointer—mai mult control decât oricând

  Telecomandă cu tastatură şi pointer—mai mult control decât oricând

  Telecomanda noastră intuitivă dispune de toate funcţiile obişnuite, precum tastele cursor, controlul volumului şi butoanele pentru comenzi rapide. În plus, puteţi să faceţi un simplu clic şi să ţineţi apăsată tasta OK pentru o navigare uşoară. Pointerul funcţionează ca un mouse pentru a vă permite să-l îndreptaţi, să faceţi clic şi să derulaţi uşor pe ecran. Întoarceţi telecomanda şi pe partea cealaltă veţi găsi o tastatură completă pentru a putea introduce cu uşurinţă text. Şi cel mai important, telecomanda noastră inteligentă dispune de senzori giroscopici, astfel încât recunoaşte poziţiile sus şi jos, ceea ce înseamnă că puteţi introduce text fără să vă faceţi griji cu privire la schimbarea canalului.

 • Televizor ultrasubţire prin tehnologia Ambilight Prism

  Experimentaţi emoţia, culoarea şi puterea Ambilight pe televizorul dvs. ultrasubţire. Tehnologia Prism face posibilă poziţionarea LED-urilor Ambilight în partea centrală din spatele televizorului. Algoritmii Smart direcţionează lumina dintre perete şi televizor, extinzând exteriorul pentru a vă oferi cel mai mare şi mai delicat halou Ambilight posibil.

 • Design-ul suportului transparent se ridică, oferind un efect de plutire

  Primul nostru televizor cu Ambilight XL pe 4 laturi merită un suport care să-l scoată din anonimat. De aceea, designerii televizoarelor Philips au creat un suport transparent care să se armonizeze cu mobila pe care este aşezat, oferind acestui televizor un efect vizual de plutire.

 • Montare pe perete personalizată, creată pentru Ambilight XL pe 4 laturi

  Philips a creat în mod special un sistem de montare pe perete (inclus în achiziţie) pentru a fi folosit împreună cu Ambilight XL pe 4 laturi pentru a oferi cel mai nou efect de plutire.

 • Skype™ pentru apeluri video şi audio pe televizorul dvs.

  Adăugaţi o nouă dimensiune apelurilor dvs. şi împărtăşiţi-vă experienţele cu oamenii care contează pentru dvs., oriunde s-ar afla aceştia. Cu Skype™ pe televizor, puteţi efectua apeluri vocale şi video chiar din camera dvs. de zi. Este suficient să conectaţi camera TV Philips (inclusă în achiziţie) la televizor şi vă bucuraţi de o calitate video şi audio excelentă, în mod confortabil, de pe canapeaua dvs.

 • Perfect Pixel HD—procesorul nostru de calitate a imaginii premiat

  Proiectat pentru a oferi imagini avansate fără scintilaţii, cu o claritate şi precizie de neegalat. Fiecare pixel din alcătuirea imaginii este optimizat pentru a se încadra mai bine în imagine. Rezultatul este o combinaţi unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi mişcare naturală lină.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Aplicaţia MyRemote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Compatibilitatea depinde de certificarea wifi miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa