Televizoare
Seria 6000
LED TV ultrasubţire Full HD de 121 cm (48")

LED TV ultrasubţire Full HD

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/48pfh6300_88/48pfh6300_88_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED TV ultrasubţire Full HD

  LED TV ultrasubţire Full HD

  Televizorul Full HD din seria 6300 cu Perfect Pixel HD oferă performanţă fluidă şi imagini clare, de calitate, cât mai vii şi realiste. Graţie materialelor autentice, liniilor elegante şi caracteristicilor unice, precum Ambilight, te poţi bucura de el cu şi mai multă plăcere. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

6000 series LED TV ultrasubţire Full HD

121 cm (48"), Televizor LED Full HD, DVB-T/C 48PFH6300/88 Caută produse similare

LED TV ultrasubţire Full HD

Cu Ambilight pe 2 laturi

 • Ambilight vă schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Ai creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-ai alege un televizor care să fie cald şi îmbietor? Tehnologia unică Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - şi experienţa de vizionare mult mai captivantă - proiectând un halo de lumină din cele două laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria ta o experienţă de vizionare extraordinară.

 • Perfect Natural Motion pentru imagini în mişcare line şi clare

  Îţi place să vizionezi filme, dar vrei cele mai bune imagini posibile. Perfect Natural Motion este tehnologia noastră premiată pentru îmbunătăţirea mişcării care ameliorează tremuratul, oferindu-ţi cele mai bune imagini în mişcare line. Filmele sunt înregistrate la o rată de cadre limitată de 24 cadre pe secundă. PNM înmulţeşte numărul de cadre cu 4, obţinând 100 de schimbări de mişcare pe secundă. Acest lucru remediază tremuratul, astfel încât te poţi bucura de imagini line şi extrem de clare.

 • Micro Dimming îmbunătăţeşte contrastul televizorului dvs.

  Micro Dimming îmbunătăţeşte contrastul televizorului dvs.

  Mulţumită software-ului nostru special care analizează imaginea în 6400 secţiuni diferite şi o reglează în mod corespunzător, te vei bucura de contrast şi calitate incredibile ale imaginii, având parte de o experienţă vizuală realistă.

 • Standul central în unghiuri este un joc geometric

  Am ales un finisaj argintiu foarte lucios ca bază pentru standul nostru central în unghiuri iar apoi l-am asociat cu un gât înclinat ultra-subţire pentru a crea un design TV care se potriveşte armonios cu orice interior modern.

 • Designul modern completează interiorul de astăzi

  Proiectat cu un aspect contemporan pentru a se potrivi decorului dvs. Pentru că televizorul dvs. trebuie să fie la fel de frumos şi oprit şi pornit.

 • Super rezoluţia creează o imagine mai bună - secţiune după secţiune

  Super rezoluţia îmbunătăţeşte claritatea şi detaliul întregii imagini...secţiune după secţiune. Pe lângă îmbunătăţirile avansate pentru toată imaginea, se efectuează şi analiza suplimentară a detaliilor locale şi a culorilor. Rezultatul final este o imagine vie, naturală şi realistă.

 • Perfect Pixel HD—procesorul nostru de calitate a imaginii, premiat

  Bazându-ne pe moştenirea unei calităţi premiate, am adus calitatea imaginii de înaltă definiţie la un nivel superior. Philips Perfect Pixel HD oferă imagini line de o claritate fără egal. De la culori mai bogate şi mai vibrante cu tonuri de piele naturale, la negru mai intens şi alb mai strălucitor, fiecare detaliu este o bucurie pentru ochii tăi.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa