Aurea

Flat TV

  Aurea

  Flat TV

  Seducţie prin lumină

  Lăsaţi frumuseţea luminii să vă transforme experienţa de vizualizare cu televizorul Flat TV Aurea. Tehnologia Ambilight Spectra cu rama sa activă este integrată într-un design uimitor. Cu Perfect Pixel HD Engine şi ecranul LCD Full HD 1080p imaginile sunt mult mai convingătoare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Seducţie prin lumină

 • Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

 • Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Experimentaţi claritatea incomparabilă cu motorul Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, generând o imagine mai naturală. Rezultatul este o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi o mişcare lină şi naturală indiferent ce vizionaţi. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea artefactelor şi a zgomotului şi reducerea tuturor surselor de conţinut - de la multimedia la televizorul standard.

 • Clear LCD de 100Hz, pentru o precizie uimitoare a mişcării (3ms)

  Clear LCD de 100Hz, pentru o precizie uimitoare a mişcării (3ms)

  Tehnologia Clear LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o precizie uimitoare - imaginile sunt clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide. Tehnologia Double Frame Rate Insertion funcţionează la o rată de reîmprospătare ridicată, de 100Hz, crescând precizia reproducerii mişcărilor de două ori faţă de ecranele LCD convenţionale. Timpul de răspuns obţinut este de 3 milisecunde, măsurat ca nivel BEW (Blur-Edge-Width) perceput. Această tehnologie unică dezvoltată de Philips aduce calitatea imaginilor LCD la un nou nivel.

 • Ambilight Spectra cu ramă activă şi halo senzorial

  Ambilight Spectra cu ramă activă şi halo senzorial

  Haloul senzorial produs de Ambilight Spectra adaugă o dimensiune magică experienţei de vizionare. Rama activă extinde lumina şi atmosfera din imagine mult în afara ecranului, într-un caleidoscop de culori. Veţi fi pe deplin captivat de imagini, iar vizionarea se va transforma într-o experienţă mai intensă decât v-aţi putut imagina vreodată. Tehnologia compactă, cu LED-uri foloseşte în total 126 de LED-uri puternice plasate în jurul ecranului. Acestea creează o multitudine de segmente care se combină într-un singur cerc de lumină caldă în jurul ramei active, cuprinzând ecranul într-un halo care pluteşte pe perete.

 • HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  Philips a inventat HD Natural Motion pentru a elimina mişcările sacadate vizibile în cazul filmelor. Algoritmul premiat estimează mişcările sacadate din filme şi le corectează, atât în cazul transmisiilor TV, cât şi în cazul filmelor înregistrate (cum ar fi cele de pe DVD-uri şi Blu-ray Disc). Reproducerea uniformă a mişcării şi precizia excelentă duc experienţa de vizionare la un nivel superior.

 • Sunet puternic de la boxe invizibile

  Sunet puternic de la boxe invizibile

  Un sistem de sunet invizibil, integrat perfect în designul Aurea. Deşi invizibil din exterior şi extrem de compact în interior, nu există compromisuri în privinţa performanţei sunetului. Noua matrice revoluţionară de microdifuzoare foloseşte 12 difuzoare pe fiecare parte pentru a radia sunetul printr-o fantă îngustă invizibilă din partea frontală a televizorului. Acestea asigură un sunet spaţial clar care completează experienţa bogată de vizionare. Frecvenţele joase sunt generate prin 2 subwoofere puternice integrate în partea posterioară a televizorului.

 • Procesare a 4 miliarde de culori pentru imagini vii şi strălucitoare

  Imagini naturale şi vibrante de la cel mai avansat sistem de procesare a culorilor. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate cu rezoluţia de 14 biţi, conducând la o putere totală de procesare a 4 miliarde de culori. Astfel se produc culori vibrante, păstrându-se în acelaşi timp claritatea excelentă. Algoritmii avansaţi detectează nuanţele subtile de culoare şi tonurile pielii şi le procesează pentru a furniza cele mai naturale culori.

 • Controlaţi-vă experienţa cu telecomanda Aurea Navigator

  Luxoasa şi eleganta telecomandă oferă 3 taste dedicate pentru Ambilight pentru un control fără efort care vă permit să vă personalizaţi setările. Piesa centrală este constituită de un element evidenţiat prin designul şi materialul sofisticate şi de un sistem de iluminare cu control tactil. Această tastă Aurea controlează intensitatea efectului Aurea. Butonul ‘MODE’ comută dinamismul între 3 niveluri, de la relaxat şa dinamic. Butonul ‘Ambilight’ vă permite să activaţi sau să dezactivaţi efectul Ambilight, la fel de simplu ca un întrerupător de pe perete. Meniul TV oferă acces la setări suplimentare

 • Asistent pentru setări, pentru personalizarea setărilor TV

  Asistent pentru setări, pentru personalizarea fără efort a setărilor televizorului. Noul asistent pentru personalizarea setărilor vă ghidează cu maximă uşurinţă pentru a vă personaliza setările. Acesta nu include numai imaginea, ci întreaga experienţă de vizionare, inclusiv setările pentru sunet şi Ambilight. Asistentul prezintă câteva ecrane cu opţiuni uşor de selectat pentru setările esenţiale. Caracteristicile televizorului sunt setate conform preferinţelor dvs. personale fără termeni sau setări dificile şi acest lucru se face foarte rapid.

 • 3 intrări pentru o conexiune digitală HD fără limite într-un singur cablu

  HDMI permite realizarea unei conexiuni digitale RGB necomprimate de la echipamentul sursă la ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, imaginea are o calitate excepţională. Semnalul nedegradat reduce scintilaţia şi permite obţinerea unei imagini mai clare. HDMI comunică în mod inteligent, la cea mai ridicată rezoluţie posibilă, cu echipamentul sursă. Intrarea HDMI este perfect compatibilă cu sursele DVI, dar poate procesa şi semnal audio digital. HDMI include protecţia HDCP la copiere. Cu 3 intrări HDMI puteţi conecta două surse HD - de exemplu un set top box şi un player Blu-ray. Televizorul dvs. este pregătit pentru viitorul HD.

Vezi toate Specificaţile
 • DVB-T, acceptat numai în ţările selectate

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa