Televizor LCD

  Televizor LCD

  Bucuraţi-vă de o seară de filme acasă

  Bucuraţi-vă de o seară de filme acasă. Savuraţi filmele în sufrageria dvs. cu Pixel Precise HD şi puterea copleşitoare Ambilight. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD

107 cm (42"), Full HD 1080p, Televizor digital 42PFL8404H/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de o seară de filme acasă

cu Ambilight

 • Ambilight Spectra amplifică experienţa vizuală

  Ambilight Spectra amplifică experienţa vizuală

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei vizionării cu Ambilight Spectra. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul prin proiectarea unui halou luminos din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea haloului televizorului pentru a fi adecvate imaginii, creând o experienţă de vizionare captivantă. Cu Ambilight Spectra, filmele devin cu adevărat realitate!

 • Pixel Precise HD pentru imagini extrem de precise şi clare

  Pixel Precise HD pentru imagini extrem de precise şi clare

  Pixel Precise HD este conceput pe baza tehnologiei premiate Pixel Plus. Aceasta sporeşte calitatea imaginii cu 4 trilioane de culori, cu HD Natural Motion, datorită căruia toate filmele au o mişcare fluidă şi o claritate excepţională. Mulţumită ecranului LCD Pixel Precise de 100 Hz, achiziţionaţi cele mai rapide televizoare LCD din această categorie, cu un timp de răspuns de 3 ms pentru o precizie uimitoare a mişcării pentru toate filmele şi transmisiile sportive.

 • Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

 • Philips Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs.

  Philips Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Philips Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alte informaţii de pe internet direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi televizorul direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului dvs. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda.

 • LCD de 100 Hz, cu viteză de răspuns de 3 ms pentru o claritate superbă a mişcării

  LCD de 100 Hz, cu viteză de răspuns de 3 ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Ecranul LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide. Tehnologia Double Frame Rate Insertion funcţionează la o rată de reîmprospătare ridicată, de 100 Hz, crescând precizia reproducerii mişcărilor de două ori faţă de ecranele LCD convenţionale. Timpul de răspuns obţinut este de 3 milisecunde, măsurat ca nivel BEW (Blur-Edge-Width) perceput. Această tehnologie unică dezvoltată de Philips aduce calitatea imaginilor LCD la un nou nivel.

 • 2x10 W cu Incredible Surround

  Un sistem audio invizibil care se integrează perfect în designul carcasei. Prin Incredible Surround, veţi cunoaşte sunetul surround total, profund şi amplu. Acesta oferă o ambianţă sonoră clară şi amplă, complementară unei experienţe de vizionare de excepţie.

 • Bucuraţi-vă de selecţia cuprinzătoare de clipuri video de pe YouTube şi altele

  Net TV vă oferă o selecţie bogată de clipuri video de pe YouTube şi alte site-uri Web cu clipuri video. Clipurile video sunt adaptate pentru a se potrivi ecranului dvs. de televizor, permiţându-vă să vă relaxaţi şi să savuraţi conţinut video online la o calitate optimă.

 • DLNA PC network link pentru vizionarea clipurilor video de pe calculator

  DLNA PC network link vă permite să vizionaţi clipuri video, să vizualizaţi fotografii şi să ascultaţi muzică de pe calculator

 • Recepţie MPEG4 HDTV prin tuner DVB-T şi DVB-C cu CI+*

  HDTV vă permite să urmăriţi programe TV la cea mai bună calitate a imaginii şi sunetului, fără set-top box suplimentar. Datorită tunerului încorporat care acceptă semnalele DVB-terestru şi DVB-cablu pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4, recepţionaţi programe TV de înaltă definiţie la o calitate excepţională. Mai mult, cu Common Interface Plus (CI+) beneficiaţi de conţinut premium de înaltă definiţie direct pe televizor.

Vezi toate Specificaţile
 • DVB-T, acceptat numai în ţările selectate
 • DVB-C numai în ţările selectate şi pentru operatorii selectaţi. Cele mai actuale informaţii sunt disponibile pe plăcuţa cu date tehnice a televizorului.
 • Furnizarea serviciului Net TV depinde de ţară şi se supune condiţiilor de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa