Aurea

Televizor LCD

  Wi-Fi

  Aurea

  Televizor LCD

  Lăsaţi-vă captivat de o experienţă unică

  Transformaţi-vă experienţa de vizionare cu Aurea. Cu rama activă unică Ambilight şi o calitate uimitoare a imaginii şi a sunetului, vă puteţi pierde într-o experienţă de vizionare cu adevărat unică. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Aurea Televizor LCD

102 cm (40"), Full HD 1080p, Televizor digital 40PFL9904H/12 Caută produse similare

Lăsaţi-vă captivat de o experienţă unică

 • Ramă activă Ambilight pentru o experienţă de vizionare uluitoare

  Ramă activă Ambilight pentru o experienţă de vizionare uluitoare

  Lăsaţi-vă captivat de o experienţă unică cu rama activă Ambilight! Această tehnologie Philips patentată utilizează peste 250 de LED-uri pentru a crea o ramă de lumini multicolore în jurul ecranului, extinzându-se pe perete. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea luminii din jurul televizorului pentru a se potrivi imaginii, creând o experienţă de vizionare captivantă. Bucuraţi-vă de un strop de magie cu rama activă Ambilight.

 • Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Experimentaţi claritatea incomparabilă cu motorul Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, generând o imagine mai naturală. Rezultatul este o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi o mişcare lină şi naturală indiferent ce vizionaţi. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea artefactelor şi a zgomotului şi reducerea tuturor surselor de conţinut - de la multimedia la televizorul standard.

 • Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment & informaţii şi alte conţinuturi online direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi sistemul home theater direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda televizorului. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda televizorului.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • Clear LCD de 100Hz, cu viteză de răspuns de 2ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Clear LCD de 100Hz, cu viteză de răspuns de 2ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Clear LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă. Tehnologia Double Frame Rate Insertion creşte precizia reproducerii mişcărilor de peste două ori faţă de ecranele LCD convenţionale, timpul de răspuns obţinut fiind de 2 milisecunde. Acum vă puteţi bucura de imagini clare, chiar şi la deplasare rapidă pe ecran.

 • Televizor Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

 • Televizor LED pentru imagini excepţionale cu un consum redus de energie

  Fără compromisuri! Calitate uimitoare a imaginii. Design uimitor. Consum redus de energie. Cu televizorul LED, vă bucuraţi de ce este mai bun din ambele lumi, beneficiind de o calitate excepţională a imaginii cu luminozitate ridicată, contrast şi claritate incredibile şi culori vii, toate acestea într-un design subţire şi suplu. Mai mult, vă puteţi bucura de aceste imagini frumoase economisind până la 40% din energie în comparaţie cu un televizor LCD obişnuit cu aceeaşi dimensiune a ecranului. Savuraţi imagini uluitoare într-un design de ultimă generaţie.

 • 2x15 W cu BBE pentru un sunet proaspăt şi clar

  Sunetul de înaltă definiţie BBE este o tehnologie de îmbunătăţire a sunetului (sub licenţă BBE Sound) care vă permite să obţineţi melodii cu un sunet natural şi voci redate cu fidelitate.

 • Bucuraţi-vă de selecţia cuprinzătoare de clipuri video de pe YouTube şi altele

  Net TV vă oferă o selecţie bogată de clipuri video de pe YouTube şi alte site-uri Web cu clipuri video. Clipurile video sunt adaptate pentru a se potrivi ecranului dvs. de televizor, permiţându-vă să vă relaxaţi şi să savuraţi conţinut video online la o calitate optimă.

 • Design frontal integral din sticlă care vă pune în valoare locuinţa

  Tehnologie avansată într-un design uimitor! Graţie tehnologiei cu LED-uri avansate, Philips a reuşit să facă televizorul Aurea mai subţire şi mai compact decât până acum. O superbă ramă activă Ambilight de culoare albă şi panoul integral din sticlă care acoperă ecranul arată uimitor indiferent dacă televizorul este în funcţiune sau oprit. Telecomanda clasică cu cursor este compactă şi va arăta ca o perlă pe măsuţa dvs. de cafea. Aurea, conceput pentru a vă pune în valoare locuinţa.

Vezi toate Specificaţile
 • DVB-T MPEG4 numai pentru: Franţa, Spania, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia. DVB-C MPEG4 numai pentru distribuitorii selectaţi: Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia. Cele mai actuale informaţii sunt disponibile pe plăcuţa televizorului sau pe site-ul www.philips.com/support, la codul de produs specific.
 • Furnizarea serviciului Net TV depinde de ţară şi se supune condiţiilor de utilizare.
 • Este necesar modulul opţional Philips DVB-S (nr. piesă PFS0001, disponibil numai în Germania, Austria şi Elveţia)

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa