Televizoare
Seria 4000
Smart TV LED Full HD de 102 cm (40")

Televizor LED Full HD

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pfh4509_88/40pfh4509_88_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Televizor LED Full HD

  Televizor LED Full HD

  Conectaţi-vă cu uşurinţă la un univers al conţinutului online şi comunicaţi prin Skype™ cu cei dragi cu televizorul Smart TV LED Full HD seria 4500 de la Philips. Bucuraţi-vă de imagini vii, extrem de clare din orice sursă, graţie procesorului nostru de imagine Pixel Plus HD. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

4000 series Televizor LED Full HD

102 cm (40"), Televizor LED Full HD, Dual Core, DVB-T/C 40PFH4509/88 Caută produse similare

Televizor LED Full HD

Cu Smart TV

 • Cloud TV adaugă canale suplimentare televizorului dvs.

  Obţineţi mai mult de la televizorul dvs. astăzi. Cu ajutorul aplicaţiei Cloud TV pe televizorul dvs., puteţi accesa sute de canale TV din întreaga lume. Exploraţi selecţia de canale în continuă creştere, apoi alegeţi-vă preferatele şi adăugaţi-le la ecranul personal Cloud TV.

 • Compatibil Wi-Fi: adaptor opţional pentru conectare online

  Adaptorul USB opţional face conectarea la reţeaua dvs. de acasă uşoară şi rapidă, permiţându-vă să accesaţi rapid un univers de conţinut wireless sau să-l distribuiţi oriunde în casă.

 • Rama extrem de îngustă vă oferă plăcerea unei imagini mai mari

  Rama extrem de îngustă vă oferă plăcerea unei imagini mai mari

  Televizoarele tradiţionale au o ramă care înconjoară televizorul ca rama unei fotografii. Rama noastră extrem de îngustă este modernă şi subţire, astfel încât să vă bucuraţi de o imagine mai mare.

 • PMR 200Hz pentru imagini în mişcare fluide

  PMR 200Hz pentru imagini în mişcare fluide

  Nimic nu se compară cu adrenalina din jocuri, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune. De aceea, acest televizor Philips dispune de Perfect Motion Rate de 200 Hz; astfel, vă veţi putea bucura de imagini fluide în mişcare, deoarece chiar dacă pulsul dvs. ar putea creşte, imaginea n-ar trebui să sufere trepidaţii.

 • Smart TV: o lume complet nouă pe care o puteţi explora

  Smart TV: o lume complet nouă pe care o puteţi explora

  Descoperă o experienţă mai inteligentă care se află dincolo de televizorul tradiţional. Închiriază şi redă filme, clipuri video sau jocuri din magazinele video online. Vizionează programe de televiziune recuperate de pe canalele preferate şi bucură-te de o selecţie din ce în ce mai bogată de aplicaţii online precum Youtube.

 • Aplicaţia MyRemote: cea mai inteligentă metodă de a interacţiona cu televizorul dvs.

  Aplicaţia MyRemote: cea mai inteligentă metodă de a interacţiona cu televizorul dvs.

  Controlaţi-vă televizorul Philips direct de pe dispozitivul dvs. inteligent. Cu aplicaţia MyRemote, nu a fost niciodată mai uşor să fiţi la curent cu toate noutăţile graţie ghidului de programe TV.

 • Skype™ aduce oamenii împreună (camera este opţională)

  Skype™ aduce oamenii împreună (camera este opţională)

  Adăugaţi o nouă dimensiune apelurilor dvs. şi împărtăşiţi-vă experienţele cu oamenii care contează pentru dvs., oriunde s-ar afla aceştia. Cu Skype™ pe televizor, puteţi efectua apeluri vocale şi video chiar din camera dvs. de zi. Este suficient să conectaţi camera Philips TV (PTA317) opţională la televizor şi vă bucuraţi de o calitate video şi audio excelentă, în mod confortabil, de pe canapeaua dvs.

 • Designul modern completează interiorul de astăzi

  Proiectat cu un aspect contemporan pentru a se potrivi decorului dvs. Pentru că televizorul dvs. trebuie să fie la fel de frumos şi oprit şi pornit.

 • Pixel Plus HD pentru imagini minunate pe care le veţi adora

  Nu se compară nimic cu momentul în care vă aşezaţi să vizionaţi filmul sau documentarul preferat. Şi indiferent dacă este difuzat sau îl urmăriţi pe un DVD, Philips Pixel Plus HD Engine vă oferă o imagine mai reală, mulţumită albului mai strălucitor şi negrului mai intens.

 • LED TV Full HD—imagini LED excepţionale cu un contrast incredibil

  Calitatea imaginii contează. Televizoarele HD obişnuite oferă calitate, dar dvs. vă doriţi mai mult. Imaginaţi-vă detaliile clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori reale care compun o imagine reală.

Vezi toate Specificaţile
 • Aplicaţia MyRemote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Oferta Cloud depinde de disponibilitatea şi reglementările din ţara dvs
 • Compatibilitatea depinde de certificarea Wifi Miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Camera TV Philips (PTA317) este vândută separat.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa