Flat TV panoramic

  Flat TV panoramic

  O experienţă vizuală nouă

  Savuraţi experienţa vizuală perfectă oferită de acest televizor Philips Cineos cu ecran plat, Pixel Plus 2 HD, Ambilight 2, tehnologie HD LCD şi stand rotativ automat. Cititorul media digital vă oferă acces la conţinut multimedia. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cineos Flat TV panoramic

94 cm (37"), LCD, HD Ready 37PF9830/10 Caută produse similare

O experienţă vizuală nouă

cu Pixel Plus 2 HD şi Ambilight 2

 • HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  Savuraţi calitatea excepţională a imaginilor cu un semnal TV de înaltă definiţie şi fiţi pregătiţi pentru surse HD, precum set top box HDTV sau disc Blu-ray. HD Ready este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, superioare celor obţinute prin scanare progresivă. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran HD care afişează imagini de calitate, cu rezoluţie superioară, graţie unui semnal TV de înaltă definiţie. Monitorul acceptă atât conexiuni YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale de 720p şi 1080i la 50 şi 60 Hz.

 • Pixel Plus 2 HD pentru detalii, adâncime şi claritate mai bune

  Pixel Plus 2 HD pentru detalii, adâncime şi claritate mai bune

  Pixel Plus 2 HD oferă o definiţie perfectă, detalii naturale, senzaţia de profunzime, culori vii şi mişcări naturale şi omogene, atât în cazul televiziunii standard, cât şi în cazul HDTV şi surselor multimedia. Fiecare pixel al imaginii recepţionate este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, rezultând astfel un plus de naturaleţe. Defectele imaginilor multimedia comprimate sunt detectate şi reduse, asigurând astfel claritatea şi calitatea imaginilor. Reducerea digitală a zgomotului de imagine asigură o omogenitate perfectă a imaginii, precum şi claritate de invidiat.

 • Ambilight activ pe 2 canale pentru o experienţă vizuală deosebită

  Ambilight activ pe 2 canale pentru o experienţă vizuală deosebită

  Ambilight vă oferă o experienţă vizuală substanţial îmbunătăţită, generând lumină ambientală care completează culorile şi lumina de pe ecran. De asemenea, adaugă o nouă dimensiune acestei experienţe, cufundându-vă pe deplin în programele pe care le vizionaţi. Creează atmosferă, oferă mai multă relaxare şi îmbunătăţeşte detaliile, contrastul şi culoarea imaginilor percepute. Ambilight adaptează automat şi independent culorile în funcţie de imaginile de pe ecran.

 • Ecran LCD Full HD, 1920x1080 pixeli

  Acest ecran are o rezoluţie denumită Full HD. Tehnologia de ultimă oră pentru ecrane LCD oferă o rezoluţie panoramică de 1080 de linii cu scanare progresivă, fiecare având 1920 de pixeli. Astfel se pot obţine imagini de înaltă calitate, din semnal HD cu până la 1080 de linii. Culorile intense, imaginea fără scintilaţii, luminozitatea optimă şi contrastul ridicat vă vor oferi o experienţă de vizionare de neuitat.

 • Două difuzoare NXT Monolith integrate, cu performanţe uimitoare

  Noua tehnologie audio NXT™ a fost îmbunătăţită şi integrată în tehnologia boxelor monolit, care utilizează chiar carcasa televizorului ca membrană pentru difuzor. Boxele sunt practic invizibile, asigurând un design uimitor şi un sunet pur şi direct.

 • Stativ elegant cu funcţie de rotire monitorizată inclusă

  Stativul de calitate este proiectat special pentru acest televizor şi permite poziţionarea aparatului fără perforarea peretelui. Găsiţi cel mai bun unghi de vizionare şi beneficiaţi de efectul magic al funcţiei de rotire monitorizată şi controlată din telecomanda televizorului, printr-o simplă atingere. Televizorul se poate roti până la 60 de grade (30 de grade pe fiecare parte), având posibilitatea memorării poziţiei centrale şi a celei anterioare. Dispozitivul de gestionare invizibilă a cablurilor este inclus în partea din spate. Acest stativ este proiectat pentru a se potrivi pe suportul suplimentar.

 • USB şi slot pentru card de memorie pentru redare multimedia instantanee

  Puteţi viziona şi partaja filme, fotografii şi muzică, instantaneu. Slotul pentru carduri de memorie acceptă următoarele tipuri de carduri: Compact Flash I şi II, Memory Stick, SD / mini SD, Smart Media, Micro Drive (maxim 2 GB) şi Multi Media. Introduceţi cardul de memorie în slotul din partea laterală a televizorului şi accesaţi fişierele multimedia stocate pe card. Conectorul USB permite accesul la fişierele multimedia de pe majoritatea memoriilor USB şi a camerelor digitale (dispozitive de memorie din clasa USB).

 • Conectivitate HDMI şi DVI-I modernă şi de înaltă calitate

  Standardele HDMI şi DVI-I asigură o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Semnalul nedegradat are scintilaţii reduse şi furnizează imagini mai clare. Interfaţa HDMI comunică rezoluţia maximă de ieşire echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include şi sunet digital. HDMI şi DVI-I utilizează protecţia la copiere HDCP. Intrarea DVI-I este compatibilă cu semnalele analogice HDTV şi PC (VGA) pentru scanare progresivă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa