Flat TV profesional

  Flat TV profesional

  Flat TV cu sistem de integrare

  Acest televizor cu design elegant, destinat în special hotelurilor, oferă o imagine de o claritate excepţională combinată cu un contrast excelent şi luminozitate ridicată. Modulul XPress SmartCard, disponibil opţional, permite integrarea serviciilor interactive. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Flat TV cu sistem de integrare

Conceput special pentru industria hotelieră

 • Wireless SmartLoader pentru clonare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

 • Blocarea comenzilor frontale

  Previne accesul neautorizat la funcţiile televizorului

 • Programarea canalului de pornire

  Perfect pentru difuzarea în interior a reclamelor sau a canalelor de informaţii, permiţând afişarea unui canal predefinit la pornirea televizorului.

 • Acces la meniul de securitate

  Acces condiţionat la setările de instalare şi configurare printr-un cod special sau din telecomanda principală

 • Modul SmartCard Xpress pentru sisteme interactive

  Modulul SmartCard Xpress opţional poate fi montat în partea posterioară a televizorului şi permite decodoarelor şi cardurilor de aplicaţii ale terţilor să interacţioneze cu televizorul adăugându-i acestuia funcţii noi. Televizorul poate fi conectat şi la decodoarele şi set-top boxurile externe ale tuturor furnizorilor importanţi de sisteme integrate, prin interfaţa de control serial Xpress (care acceptă protocoalele UART şi RS232) şi interfaţa de control SmartPlug.

 • Sursă de alimentare suplimentară opţională (12 V)

  Sursa de alimentare suplimentară (opţional) asigură funcţionarea slotului de expansiune, a afişajului pentru ceas şi a alarmei de trezire atunci când televizorul este oprit.

 • Interfaţă Serial Xpress™ Control

  Interfaţa Serial Xpress™ Control este compatibilă cu toate standardele de divertisment principale. Protocoalele incluse asigură conectarea la decodoare externe, set-top box-uri şi soluţii PC, precum şi compatibilitatea UART şi RS232.

 • Compatibil cu tehnologii noi, graţie posibilităţii de upgrade pentru software

  Arhitectura cu software upgradabil asigură compatibilitatea televizorului cu noile tehnologii şi sisteme.

 • Digital Crystal Clear vă oferă imagini vii, de calitate cinematografică

  Digital Crystal Clear este un pachet de inovaţii în redarea imaginilor care reglează şi optimizează digital calitatea imaginilor pentru un contrast, culoare şi claritate ideale. Este ca şi cum aţi urmări imagini cinematografice realiste.

 • Afişaj WXGA cu LCD de înaltă definiţie, 1280 x 768 pixeli

  Acest afişaj WXGA cu tehnologie LCD avansată oferă o rezoluţie HD de 1280 x 768 pixeli. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă TV de neuitat.

 • Active Control optimizează calitatea imaginii indiferent de sursă

  Tehnologia Active Control asigură optimizarea continuă, de 60 de ori pe secundă, a setărilor pentru reducerea zgomotului şi îmbunătăţirea contrastului. Prin reglarea permanentă a setărilor imaginii, de peste 3.000 de ori pe minut, Active Control Plus asigură o calitate optimă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa