Monitor LCD panoramic

  Monitor LCD panoramic

  Combi monitor LCD şi TV cu toate opţiunile

  Combinaţi munca şi divertismentul cu ajutorul acestui monitor multifuncţional cu ecran lat! Cu o suprafaţă de afişare mare, intrare TV, video şi HDMI şi difuzoare încorporate, Philips 190TW8 are o productivitate ridicată şi asigură satisfacţia totală. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD panoramic

ecran panoramic de 19.1", WXGA+ 190TW8FB/00 Caută produse similare

Combi monitor LCD şi TV cu toate opţiunile

 • HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  Savuraţi calitatea excepţională a imaginilor cu un semnal TV de înaltă definiţie şi fiţi pregătiţi pentru surse HD, precum set top box HDTV sau disc Blu-ray. HD Ready este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, superioare celor obţinute prin scanare progresivă. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran HD care afişează imagini de calitate, cu rezoluţie superioară, graţie unui semnal TV de înaltă definiţie. Monitorul acceptă atât conexiuni YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale de 720p şi 1080i la 50 şi 60 Hz.

 • Modul TV încorporat, pentru urmărirea programelor TV pe monitor

  Tuner de televiziune încorporat într-un monitor pentru a afişa atât semnalul TV, cât şi datele din calculator.

 • Compatibil HDMI pentru calitate superioară, semnal video şi audio printr-un singur cablu

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiţie), semnale digitale video şi audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere şi receivere A/V.

 • Multiple intrări audio/video (480i/p, 720p, 1080i)

  Multiple intrări AV permit o varietate de opţiuni de formate în conectarea dispozitivelor video şi audio (480i/p, 720p, 1080i).

 • Bucuraţi-vă de o experienţă de neegalat cu ajutorul boxelor încorporate

  Boxe încorporate în monitor

 • Timp de răspuns rapid, de 5 ms

  Timpul de răspuns la pornire-oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns la aprindere-stingere este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • WSXGA+, format panoramic cu rezoluţie de 1440 x 900 pentru o imagine mai clară

  WXGA+ sau Wide Extended Graphics Array plus este un standard care indică posibilitatea unui monitor de a afişa imagini cu o rezoluţie de 1440 X 990 şi de a accepta afişarea simultană a peste un milion de culori. Standardul WXGA permite renunţarea la interpolare, obţinându-se astfel o imagine cu rezoluţie mai mare şi culori mai naturale.

 • Design compact şi rafinat, care se integrează armonios în orice încăpere

  Acest stil de design îi conferă un aspect elegant şi compact, reducând spaţiul ocupat şi încadrându-se în orice mediu.

 • Filtrul 3D de tip pieptene furnizează eficient o calitate mai bună a imaginii

  Filtrul 3D de tip pieptene separă mai bine semnalele de luminozitate şi culoare în domeniul 3D, pentru a elimina interferenţele şi a evita distorsiunile de tip "dot crawl". Filtrul digital 3D de tip pieptene compară imaginea de televiziune câmp-cu-câmp, pentru a separa informaţiile color de cele alb-negru şi pentru a elimina atât punctele reziduale orizontale şi verticale, cât şi efectul "dot crawl". Rezultatul este o imagine extrem de clară şi nedistorsionată.

 • Transmisiune audio fiabilă printr-un conector coaxial SPDIF

  Un cablu coaxial SPDIF este o soluţie foarte fiabilă pentru conectarea echipamentelor audio digitale.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa