1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Philips recipe for pizza with Parma, mozzarella and fresh figs

    Pizza cu Parma, mozzarella şi smochine proaspete

    Pizza with Parma, mozzarella and fresh figs

    Ingredientele aluatului

    200g făină integrală
    500g făină
    375 ml apă călduţă
    4 linguri drojdie uscată
    2 linguri lapte
    2 linguri ulei de măsline
    1 lingură sare

    Ingredientele sosului de roşii

    3 dl suc de roşii strecurate
    1 lingură miere
    1 lingură oţet balsamic
    piper roşu

    Ingrediente pentru umplutură

    5 felii subţiri de şuncă de Parma
    2 smochine proaspete
    100g mozzarella
    50g parmesan
    100g rucolla
    20g nuci prăjite
    Frunze mici de busuioc proaspăt

    Acestă reţetă trebuie văzută ca o reţetă de bază, ce poate fi personalizată. Poţi înlocuii ingredientele principale fie cu şuncă, somon sau carne de vită, precum şi legumele.

    Metoda de preparare

    Aplică accesoriul cârlig la robotul de bucătărie şi cântăreşte ingredientele.
    Adaugă făina integrală, făina, drpjdia şi apa călduţă în bolul robotului.
    Lasă robotul să frământe toate ingredientele într-un aluat omogen.
    Setează robotul pentru 5 minute la viteza 3.
    După 5 minute adaugă laptele, uleiul şi sarea şi frământă pentru alte 5 minute tot la viteza 3.
    Între timp unge un vas mare cu ulei de măsline.
    Frământă blatul de pizza într-o minge mare și pune-l într-un vas deoparte.
    Pune un prosop deasupra vasului şi lasă aluatul de pizza să dospească pentru aprox. 2 ore la temperatura camerei.
    Între timp pune toate ingredientele pentru sos într-un bol şi prepară sosul.
    Rulează blatul într-o bucată cu diametrul de 30cm şi încearcă să păstrezi marginile mai groase.
    Întinde sosul cu o lingură peste pizza.
    Presară feliile de şuncă Parma, roşile, mozzarella şi parmesanul peste pizza.
    Preîncălzeşte cuptorul pentru cel puţin 30 minute la 250° C .

    Coace pizza pentru 15 minute la 250° C, având grijă să o întorci după 7 minute, pentru a te asigura că se va coace uniform.
    La final presară peste pizza nucile, rucolla, frunzele de busuioc şi smochinele proaspete.

    Poftă bună!