1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Philips recipe for apple crumble cookie pie

    Desert cu mere şi crustă crocantă

    Apple crumble cookie pie

    Ingredientele aluatului

    5 ouă
    125g zahăr
    125g făină

    Ingredientele crustei

    100g fulgi de ovăz
    125g făină
    115g unt rece
    100g zahăr
    1 vârf de pudră de scorţişoară
    1 vârf de nucşoară
    1 vârf de cuţit de anason stelat
    4 mere
    4 linguri zahăr brun
    zahăr pudră

    Ingredientele toppingului

    1 pachet napolitane
    0.5l cremă
    100g zahăr

    Metoda de preparare a desertului

    Bate zahărul împreună cu ouăle la viteză maximă cu ajutorul accesoriului de frişcă al robotului .
    În momentul în care poţi crea un 8 pe spumă care să-şi păstreze forma, vei ştii că spuma este gata.
    Cerne făina și amestec-o ușor cu compoziţia cu ou. (nu o bate)
    Se toarnă compoziţia într-o tava de copt unsă şi se coace 30 minute. Pentru a verifica dacă aluatul este făcut foloseşte o scobitoare, şi vezi dacă după ce o treci prin aluat iese curată sau nu.
    Pune o lavetă pe masa de lucru unde vei aşeza desertul, apoi presară zahăr peste el pentru decor.

    Metoda de preparare a crustei

    Cântăreşte toate ingredientele şi taie untul rece în cuburi mici.
    Amestecă toate ingredientele într-un bol mare : făina, fulgii de ovăz, zahărul şi untul.
    Asezonaţi compoziţia cu scorţişoară, anason stelat şi pudră de carmadom.
    Spală-te pe mâini şi frământă toate ingredientele într-un aluat sfărâmicios.
    Preîncălzeşte cuptorul la 200 ° C şi curăţă merele de coajă apoi taie-le în mici bucăţele.
    Ia un vas de copt şi umple-l cu merele tăiate.
    Presară zahărul brun peste compoziţia cu mere şi amestecă.
    Întinde aluatul sfărămicios peste mere în vasul de copt.
    Coace desertul în cuptorul încins, apoi lasă-l să se răcească pentru 25-30 minute.

    Decorarea desertului

    Taie prăjitura în 3 discuri egale.
    Bate crema şi zahărul cu ajutorul accesoriului pentru frişcă la viteza maximă a robotului.
    Aşează pe primul strat al prăjiturii compoziţia cu mere şi adaugă frişca cu ajutorul unei pungi pentru ornat.
    Adaugă cel de-al doilea strat al prăjiturii, repetă primul pas şi pune ce-l de-al treilea strat peste.
    Repetă acest pas şi decorează desertul cu friscă, prăjiturele, bucăteţe de ciocolată, mere şi zahăr pudră.

     

    Poftă bună!