1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă tort de ciocolată

    Porţii 6, Durată de preparare: 10 m, Durată de gătire 25 m

    Ingrediente

    • 50 g unt moale
    • 50 g zahăr fin granulat
    • 1 ou
    • 50 g făină
    • 1 lingură de cacao
    • 50 g ciocolată de menaj, bucăţi

    Indicaţii

    • 1. Preîncălziţi airfryer la 160°C.
    • 2. Într-un castron, bateţi untul şi zahărul cu un mixer timp de aproximativ 5 minute până când amestecul devine uşor şi cremos.
    • 3. Adăugaţi oul şi amestecaţi-l în unt. Apoi adăugaţi făina, pudra de cacao şi un vârf de sare. Amestecaţi temeinic.
    • 4. Transferaţi compoziţia în tava de prăjituri şi folosiţi o spatulă pentru a neteziţi suprafaţa.
    • 5. Aşezaţi tava pentru prăjituri în coşul friteuzei şi introduceţi-l în airfryer. Setaţi cronometrul la 25 minute şi coaceţi prăjitura până când este bine rumenită şi coaptă. Dacă scobitoarea introdusă în mijlocul prăjiturii este uscată, atunci aceasta s-a copt.
    • 6. Lăsaţi prăjitura să se răcească în tavă timp de 5 minute. Apoi răsturnaţi-o pe un grătar pentru a se răci complet.
    • Poftă bună!
    Rețetă tort de ciocolată