2. Într-un castron, bateţi untul şi zahărul cu un mixer timp de aproximativ 5 minute până când amestecul devine uşor şi cremos.
3. Adăugaţi oul şi amestecaţi-l în unt. Apoi adăugaţi făina, pudra de cacao şi un vârf de sare. Amestecaţi temeinic.
4. Transferaţi compoziţia în tava de prăjituri şi folosiţi o spatulă pentru a neteziţi suprafaţa.
5. Aşezaţi tava pentru prăjituri în coşul friteuzei şi introduceţi-l în airfryer. Setaţi cronometrul la 25 minute şi coaceţi prăjitura până când este bine rumenită şi coaptă. Dacă scobitoarea introdusă în mijlocul prăjiturii este uscată, atunci aceasta s-a copt.
6. Lăsaţi prăjitura să se răcească în tavă timp de 5 minute. Apoi răsturnaţi-o pe un grătar pentru a se răci complet.