0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă supă de dovleac cu salam chorizo

    Prepară de la supe cremă la smoothie-uri savuroase cu mixerele verticale de la Philips, un ajutor de nădejde în orice bucătărie. Descoperă ce rețețe ți-am pregătit mai jos.

    Porţii 4, Durată de preparare: 30 min., Durată de gătire 20 min.

    Ingrediente

    • 113 g salam chorizo
    • 450 g dovleac
    • 2 căţei de usturoi
    • Seminţe de dovleac prăjite
    • 1 morcov
    • 1 ceapă medie
    • 100 g năut (scurs şi clătit)
    • 1/2 ardei gras roşu, fără seminţe
    • 1 cub de bulion vegetal
    • Apă
    • Smântână cu conţinut ridicat de grăsime pentru ornat
    • Pătrunjel proaspăt pentru ornat

    Indicaţii

    • 1. Curăţă dovleacul de coajă şi scoate seminţele. Taie dovleacul, morcovul, ceapa şi ardeiul gras în bucăţi de 2 x 2 cm.
    • 2. Zdrobeşte usturoiul.
    • 3. Pune dovleacul, morcovul, usturoiul, ceapa, ardeiul gras şi bulionul într-o tigaie, adaugă apă rece până le acoperi și lasă-le la prăjit.
    • 4. Amestecă până când sunt suficient de prăjite, încât să poată fi pătrunse cu furculiţa.
    • 5. Toacă salamul chorizo în cuburi şi prăjeşte-l până când este complet pătruns, apoi adaugă și semințele de dovleac.
    • 6. Pasează legumele cu mixerul direct în tigaie.
    • 7. Adaugă chorizo şi condimentează supa după gust.
    • 8. Toarnă supa în boluri şi adaugă seminţe de dovleac prăjite, pătrunjel proaspăt şi o lingură de smântână densă.
    Supă cremă de dovleac cu chorizo

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.