1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă chiftele thailandeze din pește cu salsa de mango

    Chifteluţe thailandeze din peşte cu salsa de mango

    Porţii 6, Durată de preparare: 20 m, Durată de gătire 14 m

    Ingrediente

    • 1 mango copt
    • 1½ linguriţe de pastă de chili roşu
    • 3 linguri de coriandru proaspăt sau de pătrunjel cu frunză plată
    • Sucul şi coaja rasă de la 1 lămâie
    • 500 g file de peşte alb (cod, tilapia, pangasius, cod negru)
    • 1 ou
    • 1 ceapă verde, tăiată mărunt
    • 50 g nucă de cocos măcinată

    Indicaţii

    • 1. Pasaţi peştele în robotul de bucătărie. Adăugaţi oul, sarea, jumătate din coaja şi zeama de limetă şi 1 ½ linguriţă din pasta de chilli roşu şi mixaţi. Apoi adăugaţi 3 linguri de ierburi aromatice proaspete, ceapa verde şi 2 linguri de nucă de cocos şi mixaţi din nou.
    • 2. Presăraţi restul de nucă de cocos pe o farfurie de supă. Împărţiţi compoziţia de peşte în 18 porţii, formaţi bile şi aplatizaţi-le uşor. Îmbrăcaţi-le în nucă de cocos.
    • 3. Preîncălziţi aparatul Airfryer la 180°C.
    • 4. Puneţi 5 chifteluţe de peşte în coş şi introduceţi coşul în aparatul Airfryer. Setaţi cronometrul la 7 minute şi prăjiţi chifteluţele de peşte până când se declanşează semnalul sonor al cronometrului şi acestea sunt gata şi au devenit rumene-aurii. Prăjiţi restul chifteluţelor în acelaşi mod.
    • 5. Decojiţi şi tocaţi cubuleţe mici un mango. Amestecaţi-l cu restul de pastă de chilli roşu, coriandru şi zeamă şi coajă de limetă pentru a obţine salsa. Serviţi chifteluţele de peşte cu salsa alături.
    • Poftă bună!
    Rețetă chiftele thailandeze din pește cu salsa de mango