0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă chiftele thailandeze din pește cu salsa de mango

    Chifteluţe thailandeze din peşte cu salsa de mango

    Porţii 6, Durată de preparare: 20 m, Durată de gătire 14 m

    Ingrediente

    • 1 mango copt
    • 1½ linguriţe de pastă de chili roşu
    • 3 linguri de coriandru proaspăt sau de pătrunjel cu frunză plată
    • Sucul şi coaja rasă de la 1 lămâie
    • 500 g file de peşte alb (cod, tilapia, pangasius, cod negru)
    • 1 ou
    • 1 ceapă verde, tăiată mărunt
    • 50 g nucă de cocos măcinată

    Indicaţii

    • 1. Pasaţi peştele în robotul de bucătărie. Adăugaţi oul, sarea, jumătate din coaja şi zeama de limetă şi 1 ½ linguriţă din pasta de chilli roşu şi mixaţi. Apoi adăugaţi 3 linguri de ierburi aromatice proaspete, ceapa verde şi 2 linguri de nucă de cocos şi mixaţi din nou.
    • 2. Presăraţi restul de nucă de cocos pe o farfurie de supă. Împărţiţi compoziţia de peşte în 18 porţii, formaţi bile şi aplatizaţi-le uşor. Îmbrăcaţi-le în nucă de cocos.
    • 3. Preîncălziţi aparatul Airfryer la 180°C.
    • 4. Puneţi 5 chifteluţe de peşte în coş şi introduceţi coşul în aparatul Airfryer. Setaţi cronometrul la 7 minute şi prăjiţi chifteluţele de peşte până când se declanşează semnalul sonor al cronometrului şi acestea sunt gata şi au devenit rumene-aurii. Prăjiţi restul chifteluţelor în acelaşi mod.
    • 5. Decojiţi şi tocaţi cubuleţe mici un mango. Amestecaţi-l cu restul de pastă de chilli roşu, coriandru şi zeamă şi coajă de limetă pentru a obţine salsa. Serviţi chifteluţele de peşte cu salsa alături.
    • Poftă bună!
    Rețetă Chiftele Thailandeze Din Pește Cu Salsa De Mango | Philips

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.