Primăvara îți aduce reduceri de până la 45% la Electrocasnicele Philips Profită acum
zile
ore
minute
secunde
Primăvara îți aduce reduceri de până la 45% la Electrocasnicele Philips Profită acum
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Magic coffee
    moments

    by Ana Morodan

     

    Buna dimineata, dragilor! Surprinsi ca sunt treaza si atat de amabila la 8:15? Si eu! :) Treaba asta cu gaseste showroom-ul perfect m-a scos putin (mai mult) din ritmul meu de contesa. E drept, zilele mele de lucru se termina la fel de tarziu, dar incep groaznic de devreme. Pe la 7. Saptamani intregi am cautat showroom-ul perfect, acum l-am gasit. Avem showroommmmmmmmm! Dar treaba nu s-a terminat. A little makeover a fost necesar pentru ca locul sa arate minunat. Partea grea abia acum vine. Decorarea intregului spatiu pentru ca Morodan Showroom sa fie MAG NI FIC.

     

    In prima zi si eu si Veronica am lucrat pe podea. Printre mailuri, comenzi confirmate si curieri care preluau comenzi sau aduceau diverse lucruri pe care le-am comandat pentru noul birou, mi-am dat seama ca imi lipseste ceva. Then it hit me! Aveam nevoie de o cafea.

     

    Si cum din cand in cand Universul conspira si-mi face ziua mai buna, curierul a venit din nou cu o cutie plina cu minuni de la Saeco. Premium Service intr-un not so premium showoom la momentul acela. A fost livrarea care m-a salvat in ziua aceea, la fel si in zilele urmatoare. Pentru ca, desi nu sunt o consumatoare avida de cafea, din cand in cand am nevoie de ceva magic, cu aroma puternica, care sa ma ajute sa ma concentrez si sa termin cu succes o zi plina. Stiti cum e, sunt sigura.

     

    Saeco Incanto Executive e fit for a countess ‘ office si am descoperit ca un capuccino e fit for a countess falling asleep.  Talk about new lifestyle habits ;). Numai mirosul de cafea din boabe de cafea proaspat macinate ma ajuta sa-mi fac un cat eye perfect ;).

     

    In zilele urmatoare ne-am luat birourile, unul pentru Veronica si celalalt pentru her maleficent countess.. Cand am inceput sa lucram de pe scaun lucrurile au inceput sa intre pe un fagas normal. In plus, de cand Saeco Incanto Executive a intrat in viata noastra, we share a moment of peace every morning, inainte de nebunia pe care o stiti deja.

     

    Acum avem un daybed superb, o masuta splendida si o baie care arata mai degraba ca o padure tropicala cu un touch de iedera. Stiu, stiu, you’ll believe it when you see it :). In urma cu doua zile am primit oglinda, o splendoaaareeee! V-am spus ca scarile sunt gri cu alb si ca Fitzgerald toarce non stop?  Asta cand nu da tarcoale rochiilor sau nu se plimba ca un general din showroom in camera de oaspeti (yes, we have that!), din camera de oaspeti in biroul Veronicai si mai apoi in biroul meu unde inevitabil se agata de rochia mea lunga sau incearca sa urce pe birou ca sa toarca de la inaltime. Canapeaua e in the making si credeti-ma, culoarea o sa va surprinda!

     

     

    Urmeaza ultimele retusuri si va asteptam in vizitaaaa.

     

    PS: Pentru ca operatiunea cat eye esueaza in cele mai nepotrivite momente, un Saeco Xelsis e noul gadget din Cristea und Morodan Chateau. Se incadreaza perfect in bucataria noastra si ne ajuta enorm si cand avem nevoie de concentrare, si cand avem oaspeti. Here that Rosieanu, Haribo, Bagescu, and all you coffee addicts?

     

     

    by Ana Morodan | www.anamorodan.com

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.