Reduceri de până la 40% chiar acum! Profită acum
zile
ore
minute
secunde
Reduceri de până la 40% chiar acum! Profită acum
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Scoate la iveală praful şi murdăria bine ascunse

  pentru o curăţenie perfectă

  Performer Ultimate

  Aspirator cu sac cu LED

  Performer Ultimate FC8955/09

  Capul de aspirare unic TriActive LED scoate la iveală chiar și particulele fine de praf bine ascuns, pe care îl aspiră eficient dintr-o singură mișcare!

  Filtrul antialergic filtrează eficient 99.9% dintre alergenii din casă, pentru un cămin cu adevarat curat și sănătos.

  Ușor de folosit, cu butoane de start și control amplasate la îndemână, pe mânerul aspiratorului.   

  Vezi cum funcţionează

  Vezi cum functioneaza

  Cap de aspirare TriActive LED

   

  Aspiră praful și firimiturile dintr-o singură mișcare. Grație structurii sale unice din cauciuc, capul de aspirare TriActive fără perie împiedică încâlcirea prafului sau firelor de păr iar luminile cu LED încorporate dezvăluie praful fin și ascuns pentru rezultate de curățare în profunzime.

  Filtru HEPA antialergic

   

  Special conceput pentru a asigura un nivel ridicat de igienă, aspiratorul Performer Ultimate are sigiliul de calitate Ecarf, care certifică faptul că este 100% potrivit pentru persoanele care suferă de alergii. Filtrul HEPA antialergic captează peste 99.95% din praful fin care se depune în casă, inclusiv polen sau acarieni, care pot duce la reacţii alergice, sau astm.

  Tehnologie Airflow Max

   

  Mulţumită tehnologiei Airflow Max, puterea maximă de aspirare a prafului este menţinută pentru o perioadă mai îndelungată de timp, chiar și după ce sacul de praf este 100% plin. 

  Alte caracteristici Performer Ultimate

  Oprire si pornire automata

  Oprire/pornire automată

   

  Aspiratorul Performer Ultimate economisește energie electrică, oprindu-se automat atunci când nu detectează nicio mișcare a capului de aspirare și repornind de îndată ce te întorci la treabă.

  Telecomanda

  Telecomandă la îndemâna ta

   

  Cu ajutorul telecomenzii, poți comuta cu ușurință între setări astfel încât acestea să fie potrivite pentru locul și tipul de pardoseală pe care aspiri. Un alt avantaj este faptul ca nu trebuie să te întorci la aspirator de fiecare dată când dorești să schimbi setările.

  Afisaj digital

  Afișaj digital intuitiv

   

  Afișajul digital îți arată constant setările aspiratorului, pentru a te asigura că obții tot timpul cea mai bună performanță de aspirare.  

  Accesorii

  CarpetClean

  Cap de aspirare CarpetClean

   

  Mulțumită structurii sale unice din cauciuc, capul de aspirare CarpetClean fără perie integrată este ideal pentru suprafețe moi și te ajută să aspiri pe orice tip de covor, fără riscul blocării părului sau scamelor în perie.

  Accesorii integrate

  Accesorii integrate

   

  Pentru ușurința utilizării și pentru a avea totul la îndemână, accesoriile aspiratorului Philips Performer Ultimate sunt depozitate inteligent în carcasă. Printre acestea se numără un cap de aspirare îngust pentru a ajunge în locuri greu accesibile și un cap de aspirare pentru tapițerii.

  Descoperă aspiratorul cu sac Philips Performer Ultimate

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.