Reduceri de până la 40% chiar acum! Profită acum
zile
ore
minute
secunde
Reduceri de până la 40% chiar acum! Profită acum
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Aspiră şi şterge dintr-o trecere

  Îndepărtează eficient părul de animal şi curăţă murdăria

  Noul Philips PowerPro Aqua fără fir este un aspirator puternic fără sac, care poate fi folosit şi pentru curăţare umedă. Combină aspirarea şi ştergerea dintr-o trecere pentru a curăţa murdăria zilnică mult mai rapid.

  check-symbol

  Capul de curăţare turbo TriActive cu perie motorizată elimină părul de animale făcându-l ideal pentru deţinătorii de animale de companie.

  check-symbol

  Îndepărtează murdăria prin sistemul inovator de aspirare și mop integrat care se ataşează/detaşează printr-un clic la duza de aspirare

  check-symbol

  Filtrul lavabil cu 3 straturi care captează >90 % din particulele ultra fine (bacterii, alergeni și polen), pentru a produce aer mai curat.

  Urmăreşte aspiratorul PowerPro Aqua în acţiune pe toate tipurile de podele

  Tehnologie PowerCyclone


  Tehnologia PowerCyclone asigură rezultate superioare de aspirare. 
   

  Ventilatorul de aer PowerCyclone se roteşte cu viteze de până la 360 km/h pentru a crea o acceleraţie gravitaţională puternică, care separă excepţional praful de aer.

  Ideal pentru deţinătorii de animale de companie

   

  Capul de aspirare turbo TriActive îndepărtează eficient părul de animal iar sistemul de ștergere cu atașare/detașare curăță în profunzime murdăria pe care animalele de companie o lasă pe suprafețele dure. În plus, filtrul german cu 3 straturi captează particulele fine, microorganismele precum bacterii, alergeni sau polenuri.

  Sistem de ştergere

   

  Acest sistem unic de ştergere controlează eliberarea apei pentru a menţine un nivel de umiditate optim pentru toate suprafeţele dure în timpul curăţeniei.

  Mopping system

  Descoperă alte aspiratoare verticale PowerPro

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.