1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Pot utiliza Philips AquaTrio seria 9000 pe toate suprafețele, covoarele şi covoraşele?

  Publicat pe 11 May 2023
  Pentru a afla despre toate suprafeţele pe care poţi utiliza Philips AquaTrio seria 9000, citeşte articolul nostru de mai jos.

  Aspirare şi ştergere concomitente

  Philips AquaTrio seria 9000 este adecvat pentru aspirarea şi ştergerea concomitente. Nu este necesar să aspiri podeaua înainte de ştergere, deoarece configuraţia aspirator şi mop curăţă activ şi umed suprafaţa dură pentru a elimina toate tipurile de murdărie, inclusiv lichide şi pete.
   

  Suprafeţe dure

  Configuraţia aspirator şi mop este adecvată pentru aspirarea şi ştergerea tuturor tipurilor de suprafeţe dure, cu excepţia podelelor de lemn neacoperite.

  Dacă foloseşti configuraţia aspirator şi mop pe linoleum, efectuează acest lucru numai pe podelele de linoleum care sunt fixate corespunzător pentru a preveni atragerea linoleumului în capul de aspirare AquaSpin. 

  Suprafeţe delicate

  Dacă îţi cureţi în mod regulat şi uşor suprafeţele dure delicate cu un mop umed, Philips AquaTrio seria 9000 este, de asemenea, potrivit. Configuraţia de aspirator şi mop include perii din microfibră care îndepărtează eficient şi delicat murdăria, petele şi lichidele vărsate.
   

  Covoare şi covoraşe

  Pentru covoare şi covoraşe, utilizaţi doar aspiratorul uscat. Nu este posibilă utilizarea configuraţiei aspirator şi mop deoarece capul de aspirare AquaSpin este adecvat doar suprafeţelor dure.

  Informaţiile de pe această pagină se aplică următoarelor modele: XW9383/01 .

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.