0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Ce filtre trebuie să folosesc cu purificatorul de aer Philips?

  Publicat pe 04 April 2023
  Purificatorul de aer Philips poate conţine diferite filtre, în funcţie de model. Pentru a afla care este filtrul potrivit pentru modelul tău, citeşte articolul de mai jos. 

   

  Filtrele purificatorului de aer Philips

  Purificatorul de aer Philips dispune de mai multe straturi de filtre sau de un filtru cilindric şi te avertizează atunci când trebuie înlocuit un filtru. În funcţie de purificatorul de aer Philips pe care îl ai, poţi vedea diferite tipuri de indicatoare de avertizare pentru înlocuirea filtrului.   

  A) Purificatoarele de aer AC400x, AC401x, AC402x, AC407x, AC408x, ACP073x, ACP077x, ACP007x: 
  •    Indicatorul luminos de înlocuire a filtrului 1
  •    Indicatorul luminos a filtrului 2
  •    Indicatorul luminos de înlocuire a filtrului 3/4
  •    Indicatorul luminos de înlocuire a filtrului 5

  Vezi explicaţii suplimentare mai jos.

  B) Toate celelalte purificatoare de aer Philips: Purificatoarele de aer care nu sunt pe lista menţionată mai sus afişează un indicator luminos de avertizare pentru înlocuirea filtrului, o pictogramă sau un cod (modelele cu panou de afişaj) pentru a te avertiza.

  Vezi explicaţii suplimentare mai jos.

  A) Purificatoarele AC400x, AC401x, AC402x, AC407x, AC408x, ACP073x, ACP077x, ACP007x:

  Când indicatorul de înlocuire a filtrului 1 luminează intermitent (în roşu): Prefiltrul trebuie curăţat. Îl poţi spăla sub jet de apă şi usca complet înainte de a-l instala înapoi. Alternativ, îl poţi curăţa utilizând un aspirator.

  Când indicatorul de înlocuire a filtrului 2 este aprins sau luminează intermitent (în roşu): Când indicatorul de înlocuire a filtrului 2 luminează intermitent sau continuu, trebuie să înlocuieşti filtrul Multi-Care (numai pentru purificatorul de aer AC4004). Acest filtru nu poate fi spălat. După înlocuire, asigură-te că ai resetat aparatul

  Indicatorul de înlocuire a filtrului 3/4 este aprins (în roşu): Filtrul 3 (filtrul cu carbon activ) şi filtrul 4 (filtrul HEPA) trebuie înlocuite. După înlocuire, asigură-te că resetezi purificatorul. Reţine că aceste filtre nu pot fi spălate.

  Indicatorul de înlocuire a filtrului 5 luminează intermitent (în roşu): Acest indicator luminos indică faptul că filtrul de umidificare trebuie înlocuit.
   

  B) Toate celelalte purificatoare

  Dacă purificatorul de aer Philips nu are un ecran de afişare, dispune de un indicator luminos de înlocuire a filtrului, care va rămâne aprins. Dacă purificatorul de aer Philips are un ecran de afişare, acesta va afişa unul dintre următoarele coduri sau pictograma se va aprinde (Figura 1 în imaginea de mai jos) pentru a te avertiza:

  Codurile A1 până la A9: Înlocuieşte filtrul HEPA NanoProtect.
  Codurile C1 până la C9: Înlocuieşte filtrul AC NanoProtect.
  Cod: F0: Curăţă prefiltrul.

  Dacă nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta în cele de mai sus, te rugăm să ne contactezi.
  Pictograma de înlocuire a filtrului
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.