0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Când să curăţ/înlocuiesc laveta aspiratorului fără fir Philips

  Publicat pe 25 august 2023
  Pentru a afla când şi cum să cureţi sau să înlocuieşti laveta din microfibră a aspiratorului fără fir Philips, citeşte articolul nostru de mai jos. 
   

  Curăţarea lavetei

  Pentru cea mai bună performanţă de curăţare, îţi recomandăm să cureţi laveta din microfibră a aspiratorului fără fir Philips după fiecare sesiune de curăţare.

  Poţi curăţa laveta clătind-o sub jet de apă de la robinet sau în maşina de spălat cu un program pentru rufe delicate (max. 60 °C). Usuc-o în uscătorul de haine doar la temperaturi reduse, nu utiliza înălbitor, nu o călca cu fierul şi nu o curăţa chimic. Nu spăla laveta în maşina de spălat vase. 
   

  Înlocuirea lavetei

  Înlocuieşte laveta din microfibră atunci când rezultatul curăţării nu mai este la fel de bun ca înainte. Înlocuirea lavetei cel puţin o dată la şase luni în cazul utilizării regulate va asigura cea mai bună performanţă.
  Pentru a comanda un nou pachet de lavete din microfibră sau pentru orice întrebări suplimentare, accesează http://www.philips.com/support.
   
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.