1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Produse

    Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
    Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

    Cum să folosesc ulei în Philips Airfryer

    Dacă vrei să afli tipul de ulei şi cum să-l foloseşti pentru a găti în Philips Airfryer, citeşte în continuare pentru a afla răspunsul.

    Instrucţiuni pentru folosirea uleiului în Philips Airfryer

    Poţi folosi orice tip de ulei pentru frigere/coacere/rumenire sau prăjire în Philips Airfryer. În plus, poţi folosi şi grăsime animală.

    Notă: Nu folosi ulei presat la rece, deoarece acesta s-ar arde la temperaturi ridicate.

    Dacă doreşti să adaugi ulei în alimente, trebuie să îl adaugi pe ingrediente înainte de a începe prăjirea cu aer fierbinte, nu direct în Airfryer.

    Pentru a adăuga ulei în mâncărurile de cartofi de casă (cum ar fi cartofii prăjiţi), urmează paşii de mai jos:

    1. Curăţă cartofii şi taie-i în forma dorită.
    2. Lasă cartofii la înmuiat într-un castron cu apă timp de cel puţin 30 de minute, scoate-i şi usucă-i cu hârtie de bucătărie.
    3. Pune o jumătate de lingură de ulei într-un castron. Pune cartofii în castron şi amestecă-i până se acoperă de ulei.
    4. Folosind o ustensilă de bucătărie sau mâinile, pune cartofii în coşul Airfryer.

    Pentru a adăuga ulei la ingrediente mai mari (cum ar fi ciocănele de pui sau carne):

    1. Usucă suprafaţa alimentelor cu hârtie de bucătărie, dacă este necesar.
    2. Unge cu puţin ulei suprafaţa alimentelor sau foloseşte spray cu ulei. Acoperă numai cu 1 strat. Uleiul în exces se va scurge în tava Airfryer în timpul procesului de prăjire cu aer fierbinte.

    Pentru a adăuga ulei în preparatele de casă:

    Fie amestecă puţin ulei în pesmet înainte de a acoperi mâncarea, fie pulverizează/unge cu puţin ulei stratul de pesmet după.

    Sugestie: Poţi, de asemenea, să marinezi carnea sau carnea de pasăre în loc să o ungi cu ulei.

    Notă: Adăugarea de ulei este necesară numai atunci când pregăteşti preparate de casă din ingrediente proaspete care nu au fost gătite sau tratate în prealabil, cum ar fi cartofi proaspăt curăţaţi sau pui. Adăugând ulei, se creează un strat crocant pe alimentele negătite şi gustul este îmbunătăţit.

    Înregistrează-ţi produsul
    Înregistrează-ţi produsul

    Fii la curent cu acoperirea garanţiei produsului

    Califică-te pentru cashback, cadouri şi oferte speciale

    Obţine acces uşor la asistenţă pentru produse

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.