1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Cum să curăţ aspiratorul Philips AquaTrio după utilizare

  Publicat pe 11 mai 2023
  Curăţarea aspiratorului Philips AquaTrio va ajuta la menţinerea aparatului în stare optimă. În funcţie de modelul tău, află mai jos ce întreţinere este necesară pentru a asigura o performanţă de lungă durată.
  modelele aquatrio

  1. AquaTrio seria 7000

  Pentru a preveni mirosurile şi depunerile de calcar, foloseşte funcţia AUTOCLEAN după fiecare utilizare pentru a curăţa aparatul complet în aproximativ 4 minute (consultă imaginea de mai jos). Când funcţia AUTOCLEAN este încheiată, poţi scoate periile din microfibră din capul de aspirare AquaSpin şi le poţi depozita în suportul special de pe staţia de depozitare.  
   
  Notă importantă
  • Periile din microfibră nu pot fi spălate la maşină. 
  • Nu folosi niciodată detergent pentru funcţia AUTOCLEAN, deoarece acest lucru poate duce la formarea excesivă de spumă. 
  • Pentru a preveni vărsarea apei din tavă, asigură-te că rezervorul de apă murdară este conectat corect înainte de a folosi funcţia AUTOCLEAN. Ar trebui să auzi un clic atunci când conectezi rezervorul de apă murdară.  
   
  Pentru instrucţiuni suplimentare pas cu pas, consultă videoclipul de mai jos sau manualul de utilizare.
  autoclean

  2.1 AquaTrio seria 9000 – Configuraţie exclusiv aspirator

  Compartimentul pentru praf
  Goleşte în mod regulat compartimentul pentru praf şi asigură-te că murdăria nu depăşeşte niciodată indicaţia „Max” pentru a preveni înfundarea accelerată a filtrului. Dacă este necesar, îndepărtează filtrul ciclonic şi curăţă părul şi murdăria blocate în acesta şi sub acesta. Deşi poţi clăti filtrul ciclonic sub jet de apă, nu clăti niciodată compartimentul pentru praf. Poţi folosi o cârpă umedă sau uscată pentru a curăţa interiorul compartimentului pentru praf.

  Notă importantă: 
  • Conectorii electronici din interiorul compartimentului pentru praf trebuie să rămână uscaţi pentru a preveni funcţionarea defectuoasă a aparatului în timp.
  • Nu curăţa compartimentul pentru praf în maşina de spălat vase.
  • Nu clăti compartimentul pentru praf la robinet.

  Filtrul
  Atunci când filtrul trebuie curăţat, pe afişaj apare pictograma „curăţare filtru” (vezi imaginea a) Scoate filtrul din burete din carcasa filtrului, scutură-l deasupra coşului de gunoi pentru a îndepărta murdăria, clăteşte filtrul din burete sub jet de apă şi stoarce-l pentru a îndepărta apa. Lasă filtrul din burete să se usuce complet înainte de a-l pune înapoi în suportul acestuia. 

  Peria rotativă
  În jurul periei aspiratorului fără fir Philips se poate acumula murdărie sau păr, ceea ce poate cauza blocarea periei rotative. Poţi glisa peria rotativă afară din capul de aspirare cu LED cu pârghia de blocare. Apoi, îndepărtează părul sau firele încurcate glisând peria rotativă în jos cu mâna sau poţi folosi o foarfecă pe care să o introduci prin canelura de pe peria rotativă pentru a tăia părul şi firele încurcate în jurul acesteia. Pentru instrucţiuni suplimentare, vezi imaginea b.

  Urmăreşte videoclipul: „Cum să cureţi configuraţia Exclusiv aspirator”
   
  Curăţarea filtrului şi a periei rotative

  2.2 Configuraţie aspirator şi mop 

  Pentru a preveni mirosurile şi depunerile de calcar, foloseşte funcţia AUTOCLEAN după fiecare utilizare pentru a curăţa aparatul complet în aproximativ 4 minute (vezi imaginea c). Când funcţia AUTOCLEAN este gata, poţi scoate periile din microfibră din capul de aspirare AquaSpin şi le poţi depozita în suportul special de pe staţia de depozitare. 

  Notă importantă:
  • Periile din microfibră nu pot fi spălate la maşină.
  • Nu folosi niciodată detergent pentru funcţia AUTOCLEAN, deoarece acest lucru poate duce la formarea excesivă de spumă.
  • Pentru a preveni vărsarea apei din tavă, asigură-te că rezervorul de apă murdară este conectat corect înainte de a utiliza funcţia AUTOCLEAN. Ar trebui să auzi un „clic” atunci când conectezi rezervorul de apă murdară. 


  Pentru instrucţiuni suplimentare pas cu pas, consultă videoclipul sau manualul de utilizare.
  Autoclean

  3. AquaTrio Pro

  Spălarea aparatului 
  Îţi recomandăm să speli aparatul după fiecare utilizare pentru a preveni acumularea murdăriei şi dezvoltarea bacteriilor în interior. Dacă nu speli aparatul după fiecare utilizare, acest lucru poate cauza un miros neplăcut. 

  Curăţarea componentelor 
  Poţi curăţa fiecare piesă separat, pentru o curăţare temeinică. Diagrama din imaginea a arată cum poate fi curăţată fiecare componentă a aspiratorului Philips AquaTrio Pro.

  Curăţarea mai temeinică a rezervorului de apă murdară 
  Pentru o curăţare mai riguroasă, poţi trage în sus flotorul ataşat la capacul rezervorului de apă murdară al aparatului. Aceasta îţi permite să clăteşti corespunzător partea inferioară a sitei şi flotorul (vezi imaginea b).
  Sfat: Poţi curăţa rezervorul de apă murdară şi în maşina de spălat vase. 

  Curăţarea mai temeinică a periilor de ştergere 
  Periile de ştergere sunt curăţate când speli Philips AquaTrio Pro după utilizare. Dacă periile sunt încă murdare după spălare, le poţi scoate din capul de aspirare şi le poţi curăţa cu apă caldă sau rece de la robinet (vezi imaginea c) 
  Notă: Periile de ştergere nu pot fi spălate la maşină!  
   
  Instrucţiuni de curăţare pentru periile de ştergere: 
  1. Ridică periile de ştergere din capul de ştergere cu ajutorul mânerelor lor verzi. 
  2. Curăţă periile de ştergere clătindu-le la robinet. Dacă doreşti, poţi folosi un detergent lichid de uz casnic sau puţin detergent lichid de vase. 
  3. Pune periile de ştergere pe carcasa lor curată pentru a se usca. Uscarea poate dura aproximativ 24 de ore.
  4. Pune periile uscate la loc. Asigură-te că periile de ştergere sunt uscate atunci când sunt introduse în aparat. Dacă nu sunt uscate, sistemul de protecţie activă poate fi activat la pornirea aparatului, deoarece periile întâmpină o rezistenţă prea mare din cauza faptului că sunt încă prea ude.
  Curăţarea carcasei periilor de ştergere 
  Poţi curăţa carcasa periilor de ştergere sub jet de apă şi cu o cârpă umedă (vezi imaginea d)
     
  Curăţarea capului de ştergere 
  Poţi curăţa interiorul şi capacul capului de ştergere cu o cârpă 
  umedă (vezi imaginea e).   
  Curăţarea AquaTrio Pro

  4. AquaTrio

  Îţi recomandăm insistent să speli aparatul după fiecare utilizare pentru a preveni acumularea murdăriei şi dezvoltarea bacteriilor în interior (vezi videoclipul).

  Notă: Dacă nu speli aparatul după fiecare utilizare, acest lucru poate cauza un miros neplăcut.
  Rezervorul de apă murdară trebuie, de asemenea, curăţat după fiecare utilizare pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor şi un miros neplăcut. Dacă ai spălat aparatul şi acesta rămâne murdar, poţi curăţa fiecare piesă separat.
  Diagrama din imaginea a arată modul în care poate fi curăţată fiecare piesă.

  Notă: Periile de ştergere nu pot fi curăţate în maşina de spălat.

  Curăţarea mai temeinică a rezervorului de apă curată
  Pentru o curăţare mai riguroasă, poţi trage în sus flotorul ataşat de capacul rezervorului de apă murdară. Aceasta îţi permite să clăteşti corespunzător partea inferioară a sitei şi flotorul (vezi imaginea b).
  Sfat: Poţi curăţa rezervorul de apă murdară şi în maşina de spălat vase.

  Curăţarea mai temeinică a periilor de ştergere
  Periile de ştergere sunt curăţate când speli AquaTrio după utilizare. Dacă periile sunt încă murdare după spălare, le poţi scoate din capul de aspirare şi le poţi curăţa cu apă caldă sau rece de la robinet.

  Instrucţiuni de curăţare (vezi imaginea c):
  1. Ridică periile de ştergere din capul de ştergere cu ajutorul mânerelor lor verzi.
  2. Curăţă periile de ştergere clătindu-le la robinet. Dacă doreşti, poţi folosi un detergent lichid de uz casnic sau puţin detergent lichid.
  3. Pune periile de ştergere pe carcasa lor curată pentru a se usca. Uscarea poate dura aproximativ 24 de ore.Notă: Pentru a asigura uscarea corespunzătoare, aşază un capăt al periilor pe marginea capacului periilor de ştergere.
  4. Pune la loc periile. Asigură-te că periile de ştergere sunt uscate atunci când sunt introduse în aparat. Dacă nu sunt uscate, sistemul de protecţie activă poate fi activat la pornirea aparatului, deoarece periile întâmpină o rezistenţă prea mare din cauza faptului că sunt încă prea ude.
  Curăţarea AquaTrio
  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.