1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Suntem aici să te ajutăm!


  Găseşte manuale, întrebări frecvente 
  şi sfaturi pentru produsul tău

  Unde găsesc numărul de model al produsului ?
  Atenţie
  Din cauza unei probleme tehnice, este posibil să primeşti cu întârziere e-mailul de confirmare a comenzii. Dacă nu l-ai primit în 48 de ore, te rugăm să ne contactezi.
  Atenţie
  Din cauza unei probleme tehnice, este posibil să nu primeşti confirmarea expedierii. Încercăm să rezolvăm această problemă cât mai rapid posibil. Comanda ta este, totuşi, procesată corect şi o vei primi în termenul de livrare estimat.
  Atenţie
  Termenele de livrare sunt momentan mai lungi decât în mod normal din cauza volumului mare de comenzi. Facem tot posibilul să-ţi livrăm comanda cât mai curând posibil. Îţi vom trimite un e-mail când comanda ta a fost expediată.
  Atenţie
  Momentan primim un număr mare de apeluri. Este posibil să fie nevoie să aştepţi mai mult pe linie. Îţi recomandăm să suni altă dată. Ne cerem scuze pentru neplăceri.
  Atenţie
  Timpul de procesare a rambursărilor este momentan mai mare decât în mod normal din cauza perioadei ocupate. Facem tot posibilul să procesăm cererile cât mai rapid posibil. Îţi vom trimite un e-mail de confirmare la finalizare.
  Atenţie
  Din cauza unei întreţineri programate, este posibil ca pentru moment să nu poţi cumpăra produse de pe site-ul nostru web. Încercăm să rezolvăm această problemă cât mai rapid posibil şi ne cerem scuze pentru neplăceri. Între timp, poţi continua să cumperi produsele noastre de la alţi comercianţi.
  Atenţie
  Din cauza unei întreţineri programate, temporar este posibil să primeşti cu întârziere e-mailul de confirmare a comenzii. Acest lucru nu afectează procesarea şi livrarea comenzii tale. Dacă nu ai primit confirmarea comenzii în termen de 48 de ore, te rugăm să ne contactezi.
  Atenţie
  Din cauza operaţiilor de întreţinere, temporar nu este posibil să adaugi un produs în coşul de cumpărături. Problema va fi rezolvată cât mai curând posibil. Sperăm să revii mai târziu.
  Atenţie
  Din cauza unei probleme tehnice, este posibil ca pentru moment să nu poţi plăti produse prin [PAYMENT_METHOD] pe site-ul nostru web. Încercăm să rezolvăm această problemă cât mai rapid posibil şi ne cerem scuze pentru neplăceri. Între timp, poţi continua folosind altă metodă de plată sau poţi cumpăra produsele noastre de la alţi comercianţi.
  Atenţie
  Dacă doriți informații despre retragerea aparatelor pentru apneea în somn și a ventilatoarelor vă rugăm vizitați www.philips.com/src-update
  Atenţie
  Din cauza unui upgrade al sistemului IT între 29 iunie şi 6 iulie, timpii noştri de expediere standard vor fi prelungiţi. Toate comenzile plasate între aceste date vor fi expediate după 6 iulie. Ne cerem scuze pentru neplăceri.

  Caută după subiect

  Pentru garanţie extinsă pentru anumite produse, promoţii şi acces uşor la asistenţă.
  Află mai multe despre opţiunile noastre de service şi reparaţii.
  Profită de îmbunătăţiri, funcţionalităţi îmbunătăţite şi corecţii de erori.
  Consultă politica de garanţie, perioada şi condiţiile pentru produsul tău.

  Caută după produs

  Nu găseşti răspunsul la întrebarea ta? Echipa noastră de asistenţă îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta.