0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Ştiinţa confortului; de ce sentimentul de relaxare te ajută să colectezi mai mult lapte


    Pompe pentru san si ingrijire

    Îţi vom dezvălui un secret. Colectarea laptelui nu trebuie să fie un efort colosal. De fapt, după cum au demonstrat cercetările, cu cât eşti mai relaxată, cu atât vei putea colecta mai mult lapte.

    În culise

    Să începem cu ce se întâmplă în culisele colectării laptelui. Întocmai ca suptul bebeluşului, pompa de sân declanşează eliberarea în corp a oxitocinei (un hormon al plăcerii). Oxitocina transmite apoi corpului semnalul de a produce lapte. Astfel, cu cât nivelurile de oxitocină sunt mai mari, cu atât va fi mai uşoară declanşarea reflexului de ejecţie şi de extragere a laptelui.

     

    Mai mult confort, mai mult lapte

    Ceea ce ne duce cu gândul la factorul de confort. Pe lângă faptul că este de-a dreptul inconfortabil, stresul inhibă de fapt producerea de oxitocină – ceea ce înseamnă că extragerea laptelui este mai dificilă. Aşadar, confortul nu este doar o caracteristică plăcută a unei pompe pentru sân. Este esenţială pentru facilitarea colectării.

     

    Pompele noastre de sân sunt concepute pentru confort

    Aşadar, ce trebuie să facă o mamă? Trebuie să găsească o cameră liniştită şi să asculte muzică relaxantă care o poate ajuta să se simtă mai confortabil. De asemenea, este util şi dacă pompa de sân este concepută luând în considerare confortul.

     

    Pentru a te ajuta să te simţi mai relaxată, am conceput pompele de sân astfel încât să poţi sta cu spatele drept în timpul colectării. Acest lucru înseamnă că poţi avea încredere că laptele va curge chiar dacă nu te apleci. De asemenea, am conceput cupele pentru sâni dintr-un material care oferă o senzaţie de căldură şi moliciune pe piele, pentru a evita aceea senzaţie rece iniţială. Deoarece, în opinia noastră, confortul este totul.

     

    Vrei să ştii mai multe despre pompele de sân? Fă clic aici pentru a consulta gama.

    Citește și alte articole

    Primii paşi în meseria de părinte. Nu există un manual pentru aşa ceva, dar avem o echipă care te poate ajuta

    Doreşti să primeşti gratuit sfaturi personalizate şi reduceri direct în inbox?

    Pictogramă E-mail

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.