0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Găseşte soluţia perfectă pentru tine: cum să alegi cea mai bună pompă de sân


    Pompe pentru san si ingrijire

    Salopetele copilului pot fi alese pentru că arată bine. În schimb, pompele de sân necesită adesea o analiză puţin mai atentă. Dacă ai devenit mămică pentru prima oară, acest ghid rapid te va ajuta să înţelegi ce pompă de sân se potriveşte cel mai bine stilului tău de viaţă.

    De ce să colectez lapte?

    Acesta este un bun început, deoarece motivul nu este atât de evident pe cât pare. Mamele colectează lapte din diverse motive. Unele mame încep să colecteze lapte atunci când copilul lor are probleme cu suptul şi îşi doresc să continue alăptarea. Altele o utilizează ca mod de a-şi elibera sânii plini sau de a-şi hrăni bebeluşul cu lapte matern atunci când nu pot fi în preajmă.

    Cele trei tipuri de pompe de sân

    În universul pompelor de sân există trei tipuri principale de avut în vedere:

    ●     Pompa de sân electrică dublă

    ●     Pompa de sân electrică simplă

    ●     Pompa de sân manuală

     

    Unele mame aleg viteza unei pompe de sân electrice duble, în timp ce altele preferă mobilitatea oferită de o pompă de sân manuală. Aşadar, când discutăm despre alegerea celei mai bune pompe, nu putem vorbi despre o alegere „corectă” pe care considerăm că ar trebui să o facă toate mamele. Cea mai bună pompă de sân pentru tine este cea care se potriveşte stilului tău de viaţă, nevoilor bebeluşului tău şi, bineînţeles, preferinţelor tale.

    Stabileşte-ţi clar nevoile

    SSă restrângem rezultatele căutării stabilind clar nevoile tale şi ale copilului tău –sau cel puţin să încercăm să le anticipăm!

     

    Iată câteva întrebări pe care să ţi le adresezi:

     

    ●     Cât de des plănuieşti să colectezi lapte? Zilnic sau din când în când?

    ●     Cât de important este să colectezi lapte rapid?

    ●     Va trebui să călătoreşti cu pompa? Sau o vei utiliza doar acasă?

     

    Nu te îngrijora dacă ţi se pare că faci doar presupuneri. Ai dreptul să fii începătoare! Poţi cere sfaturi şi de la un cadru medical.

     

    Găseşte cea mai bună pompă de sân pentru tine

    Acum că ştii de ce anume trebuie să ţii cont, iată cum se diferenţiază fiecare pompă.

     

    Pompa de sân electrică dublă Comfort

    Pompa de sân electrică dublă Comfort este cea mai eficientă dintre cele trei. Deşi presupune o investiţie mai mare, vei obţine mai mult lapte într-un timp mai scurt, ceea ce o face o alegere bună pentru mamele care vor să colecteze lapte în fiecare zi, acasă sau la serviciu.

    Ideală pentru: mame care vor să economisească timp

     

    Pompa de sân electrică simplă Comfort

    Pompa de sân electrică simplă Comfort este opţiunea care oferă cea mai mare portabilitate din gama de pompe electrice. Vei obţine acelaşi confort ca de la pompa electrică dublă datorită designului şi tehnologiei. În plus, dispui de un acumulator care îţi va permite să pompezi chiar dacă nu există o priză electrică în apropiere.

    Ideală pentru: mame care vor o pompă pentru utilizare intensă zilnică

     

    Pompa de sân manuală Comfort

    Pompele de sân manuale pierd la capitolul timp, dar câştigă la capitolul portabilitate. Vrei ceva uşor care să încapă în geanta de mână sau plănuieşti să colectezi lapte doar din când în când? Pompa manuală de sân îţi oferă flexibilitate şi o opţiune simplă de rezervă.

    Ideală pentru: mamele care îşi doresc o opţiune care să ofere portabilitate pentru deplasări sau pentru colectare ocazională a laptelui

     

    Psssst

    Încă nu te-ai hotărât care pompă este cea mai potrivită pentru tine? Nu este nicio problemă. Poate fi dificil să-ţi anticipezi cu precizie nevoile – de aceea am conceput pompa de sân electrică care se transformă cu uşurinţă într-o pompă manuală. Atunci când ai nevoie de ceva pentru deplasare, nu trebuie decât să ataşezi pe pompa ta electrică mânerul, precum şi diafragma şi tija (ambele disponibile online). Acum poţi pleca!

     

    Vrei să ştii mai multe despre pompele de sân? Fă clic aici pentru a consulta gama.

    Citește și alte articole

    Primii paşi în meseria de părinte. Nu există un manual pentru aşa ceva, dar avem o echipă care te poate ajuta

    Doreşti să primeşti gratuit sfaturi personalizate şi reduceri direct în inbox?

    Pictogramă E-mail

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.