0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Timp de citire: 5 Min

    Home ›› Obține un zâmbet alb și strălucitor în 4 pași

    Home ›› Obține un zâmbet alb și strălucitor în 4 pași

    Petele de pe dinți pot fi cauzate de o varietate de factori: de la consumul anumitor băuturi sau alimente până la moștenirea genetică ce îți poate afecta strălucirea dinților. Aceste „amenințări” sunt peste tot și ar putea fi dificil să ții pasul cu toate leacurile care promit un zâmbet alb, strălucitor. Dar nu-ți face griji, suntem aici ca să te ajutăm. Iată cum să obții dinți mai albi.

    În acest articol puteți afla mai multe despre

     

     

    1. Ce cauzează petele de pe dinți?
    2. Cum să obții dinți mai albi în 4 pași simpli

     

    Obține un zâmbet alb și strălucitor în 4 pași

     

    Eviți să zâmbești în timp ce ești fotografiat? Sau simți că dinții îți afectează în mod negativ aspectul general? Siguranța că dinții tăi sunt curățați și întreținuți corespunzător te poate ajuta să obții dinții albi la care ai visat mereu. A avea un zâmbet „alb” necesită timp și efort. Pe lângă utilizarea unui kit de albire a dinților, este esențială și o dietă echilibrată, pentru a obține acel zâmbet tipic hollywoodian. Citește în continuare toate informațiile relevante pe care experții noștri le-au strâns pentru a te învăța cum să scapi de petele albe de pe dinți.

    Ce cauzează petele de pe dinți?

     

    „Voi avea vreodată dinți mai albi?” - probabil te-ai întrebat și tu cel puțin o dată în fața oglinzii din baie. Adevărul este că nu ești singurul. Mulți oameni se confruntă cu pete pe dinți, iar asta e complet normal. Nu toți am fost suficient de norocoși încât să ne naștem cu un zâmbet perfect, de Hollywood. Dar află că și cei mai albi dinți se pot păta, dacă nu sunt îngrijiți corespunzător. 

    Iată cele mai frecvente cauze:


    Igienă orală precară. Știm cu toții că spălatul pe dinți este important. Totuși, acest lucru nu este suficient, mai ales când încerci să menții un zâmbet alb. Periajul sau folosirea aței dentare în mod necorespunzător vor lăsa particule de mâncare prinse pe gingii. Acest lucru poate provoca pete și, în cele din urmă, carii dentare. 


    Fumatul. Utilizarea produselor din tutun precum trabucuri, pipe și țigări, perioade îndelungate, poate cauza pete serioase pe dinți. Când fumăm, inhalăm nicotină - unul dintre principalele ingrediente din țigări. Odată ce nicotina ajunge pe suprafața smalțului, este adesea dificil de îndepărtat. 


    Băuturi fără alcool. Consumul de cafea și ceai este probabil cea mai frecventă cauză a petelor dentare. Taninul, substanța organică găsită în aceste plante, este principalul vinovat. Pe măsură ce taninurile se adună pe smalțul dinților noștri, formează pete galbene care ne împiedică să obținem un zâmbet perfect. Băuturile acidulate pot afecta, de asemenea, culoarea smalțului, dacă sunt consumate zilnic. Acest lucru este cauzat de substanțele acide pe care le conțin. Acestea slăbesc smalțul, ceea ce facilitează formarea petelor. 


    Băuturile alcoolice. Chiar dacă, la un nivel general, există convingerea că vinul roșu pătează dinții, de fapt, fructele din care este făcut vinul sunt cele care provoacă pete. Așa-numitul cromogen este o substanță producătoare de pigment, pe care o găsim în diferite tipuri de struguri, cunoscută pentru faptul că te împiedică să ai un zâmbet perfect. 


    Fluorul. Este greu de crezut că un ingredient care este folosit pe scară largă în pasta de dinți poate provoca decolorarea și chiar îngălbenirea dinților. Deși cantitățile mici de fluor îți mențin dinții sănătoși și puternici, utilizarea excesivă, în special la copii, va duce cu siguranță la formarea de pete pe dinți. 

    white bright smile

    Cum să obții dinți mai albi în 4 pași simpli

     

    Este puțin descurajator să aflăm câte alimente și băuturi ne pot păta dinții. Din fericire, experții noștri vin în ajutor. Vă prezentăm 4 pași esențiali pentru menținerea dinților albi și sănătoși.


    ● Periajul și curățarea dinților în mod regulat reprezintă poate cel mai eficient mod prin care vei obține un zâmbet alb și sănătos. Curățarea dinților când te trezești, înainte să mergi la culcare și după fiecare masă ne asigură că niciun aliment nu va rămâne blocat între dinți și că nu vor apărea pete. În plus, este important să alegi o periuță de dinți concepută special pentru tine. Dacă scopul tău e să obții dinți mai albi, încearcă să folosești periuta de dinti electrica DiamondClean 9000Tehnologia sa inovatoare permite îndepărtarea plăcii de până la 10 ori mai mult decât o periuță de dinți manuală.

     

     

    Achiziționarea unui kit de albire dentară pentru acasă îți va permite să îți îngrijești zâmbetul alb sidefat, din confortul casei tale. Este important să alegi un kit de albire care folosește o tehnologie profesională și poate fi utilizat în siguranță acasă. Pentru asta, îți recomandăm kitul de albire a dintilor Philips Zoom! S-a demonstrat clinic că reduce semnificativ sensibilitatea dentară și este ușor de folosit. Pur și simplu îl aplici, câte 30 de minute pe zi, timp de două săptămâni. 

     

    Vizita regulată la stomatolog este benefică pentru dinții tăi, deoarece acesta îți va curăța în profunzime și lustrui dinții într-o manieră profesională, lucru de care nu ai parte acasă. Chiar dacă deții un kit de albire a dinților, un control anual la stomatolog și o curățare în profunzime te vor ajuta să scapi de petele închise la culoare. 

     

    Acordă atenție alimentelor și băuturilor pe care le consumi și îți va fi mai ușor să-ți dai seama care dintre ele îți pătează dinții. Fiind conștient de ceea ce cauzează petele închise la culoare, este mai probabil să iei măsurile necesare ca să previi acest lucru. Cu toate acestea, dacă știi că dinții sunt pătați de cafea, dar nu poți face nimic în privința asta, deoarece îți place să bei 3 cești de cafea pe zi, atunci poți măcar să încerci să te speli pe dinți după fiecare consum, ca să te asiguri că nu se acumulează placă dentară.

    women with electric toothbrush

    Nu ne-am născut toți cu zâmbetul perfect alb și strălucitor. Cu toate acestea, dacă introduci sfaturile noastre în rutina ta zilnică, îți promitem că vei obține cu siguranță dinții alb sidefat la care ai visat întotdeauna!

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.