0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Saeco xelsis suprema

      Saeco Xelsis Suprema: din respect pentru cafea, din respect pentru tine 

      De-a lungul anilor, multe populații au ridicat la nivel de artă servirea băuturii preferate și au transformat fiecare astfel de moment într-un ceremonial plin de eleganță și importanță, menit să sporească și mai mult clipa savurării băuturii. Dragostea pentru cana de cafea perfectă, pregătită astfel încât să satisfacă dorința fiecăruia dintre simțuri, nu se rezumă doar la servirea ei, ci reprezintă o experiență în sine, un ritual esențial pentru orice iubitor de cafea. Ne bucurăm, desigur, de o cafea bună, savurată la cafeneaua preferată, însă ne lipsește semnificația uneiexperiențe complete. Iar asta face diferența între o cafea bună și cafeaua perfectă. Mulțumită celor mai performante espressoare automate de pe piață din gama Saeco, cafeaua perfectă te poate aștepta, zi de zi, să vă scrieți povestea, chiar la tine acasă!

      Cafeaua perfectă la tine în bucătărie 

       

      Ritualul pregătirii cafelei perfecte este, de multe ori, cel puțin la fel de important precum momentul savurării ei. Iar Saeco Xelsis Suprema este cel mai bun expert care să te inițieze în meșteșugul preparării cănii perfecte de cafea, personalizată după gustul și dorințele tale, până la cel mai fin detaliu. De la alegerea boabei de cafea și până la savurarea ultimului strop de cafea din cană, fiecare pas din ceremonial este tratat cu importanță egală. Secretele barista-ului tău favorit nu vor mai fi secrete de acum înainte și niciun pas din prepararea cafelei tale preferate nu va mai fi întâmplător, toate mulțumită espressorului Saeco Xelsis. Odată cu alegerea boabelor preferate și a intensității de prăjire dorite, expertul tău din bucătărie va alege timpul ideal de pre-umezire și extracție, pentru a valorifica la maxim aromele din boabe, în timp ce va aștepta indicațiile tale pentru intensitate, tărie, temperatură, aromă și spumă de lapte, astfel încât rezultatul să fie apanajul perfecțiunii într-o cană. Din respect pentru cafea, din respect pentru tine.

      Saeco Xelsis Suprema

      Espressorul perfect pentru tine 

       

      Saeco Xelsis Suprema este mai mult decât un simplu espressor. Este chiar mai mult decât un barista preferat, care știe ce cafea obișnuiești să bei și ți-o prepară într-o clipă, de-ndată ce te vede. Saeco este prietenul care te cunoaște atât de bine, încât știe mereu să îți ofere cele mai bune idei, croite pe baza dorințelor tale. Dacă ești un foarte bun cunoscător, interfața intuitivă a espressorului va fi suficientă pentru a te ajuta să te decizi în ce fel dorești să personalizezi una dintre cele 22 de băuturi și să o transformi în cana ta perfectă de cafea. Altfel, până vei deveni un bun cunoscător, maestrul Saeco îți va crea un profil pe baza selecțiilor făcute și îți va recomanda combinații care ți se potrivesc, astfel încât tu să descoperi noi arome favorite, cât și curajul de a experimenta în cea mai iubită cafenea în care ți-a fost dat să calci vreodată – propria ta bucătărie. Din respect pentru cafea, din respect pentru tine.

      Cafeaua personalizată până la perfecțiune 

       

      Saeco Xelsis Suprema îți oferă o experiență completă la fiecare utilizare și totuși unică, prin aceea că te ajută să adaugi câte un strop în plus de perfecțiune rezultatului final cu fiecare nouă ceașcă de cafea. Iată doar câteva dintre motivele pentru care Saeco este maestrul de ceremonii ideal în prepararea cafelei:

      • Îți creează până la 8 profiluri de utilizator și îți oferă recomandări personalizate pe bază de AI.

      • Tehnologia BeanMaestro ajustează în mod automat setările de preparare, pentru a obține cea mai bună savoare din boabele de cafea alese de tine. 

      • Tehnologia Coffee EqualizerTouch+ îți oferă numeroase opțiuni de personalizare a tăriei, lungimii și temperaturii cafelei, ordinea lapte/cafea, cantitatea de spuma și multe altele.

      Saeco Xelsis Suprema

      • Cu ajutorul tehnologiei CoffeeMaestro poți selecta profilul de gust dorit, iar toate celelalte setări vor fi ajustate automat.

      • Tehnologia LattePerfetto este motivul pentru care, de acum înainte, cafeaua ta va beneficia de cea mai perfectă spumă de lapte.

      • Dispune de cel mai mare ecran tactil creat de noi vreodată, cu rezoluție ridicată 7.84 inch, care permite o interacțiune precisă.

      • Îți oferă o selecție de 22 de băuturi delicioase pe bază de cafea, de la cele mai tradiționale, până la specialități demne de un barista internațional.

      • Poate prepara în același timp oricare 2 specialități de cafea.

      • Datorită conectivității Wifi încorporate vei fi mereu la curent cu modalități de îmbunătățire a experienței tale.

      • Cu ajutorul dashboard-ului intuitiv codat cromatic procesul de curățare și întreținere este unul intuitiv și rapid. Găsești atât sfaturi, cât și video-uri integrate, totul pentru o experiență impecabilă, în cel mai ușor mod cu putință.

      Saeco Xelsis Suprema

      Saeco Xelsis Suprema respectă tradițiile și iubește inovația. Prețuiește gustul cafelei bine făcute, dar și experiența preparării ei, îmbinând cele mai noi tehnologii cu preferințele consumatorului, astfel încât să ofere definiția perfecțiunii într-o cană, zi de zi, în fiecare zi. Din respect pentru cafea, din respect pentru tine.

      Citește în continuare

      • Îngrijirea casei
        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Află mai multe
        Mai multe:
      • Sănătate și dietă
        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Iti doresti mancare vegetariana de Craciun? Lasa-te inspirat de cele mai bune idei ale lui Chef Philips pentru masa de Craciun – totul cu vegetale!

        Află mai multe
        Mai multe:

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.