0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Îmbunătățește-ți cunoștințele despre becurile LED

  Tot ce trebuie să știi despre becurile LED

  Episodul 1

  Bec LED cu montare pe vechile instalații

  Ce este un bec LED cu montare pe vechile instalații?


  Te gândești să înlocuiești becurile cu halogen pentru faruri cu becuri LED cu montare pe vechile instalații? Este acest lucru posibil? Matt și experții în soluții de iluminat auto Philips te vor ajuta să descoperi o lume complet nouă a becurilor LED cu montare pe vechile instalații, a tehnologiei și a modului în care aceasta îți poate schimba experiența la volan.

  Episodul 2

  despre tehnologia LED

  Despre tehnologia LED

  Tehnologia LED modifică fundamental industria iluminatului, dar te-ai întrebat vreodată cum exact este fabricat un LED? Și câte culori LED pot fi produse? Să aflăm împreună cu Marc Kessels, expertul nostru în lămpi auto LED.

  Episodul 3

  Montarea mecanică a becurilor LED

  Montarea mecanică a becurilor LED

  Până acum am învățat ce sunt becurile LED cu montare pe vechile instalații și cum sunt acestea fabricate. Acum, să lăsăm expertul nostru în domeniul iluminării auto Philips, Wilbert Heffels, să ne arate cum putem monta becurile LED într-un far cu halogen.

  Episodul 4

  Provocări de natură electrică pentru becurile LED pentru modernizare

  Provocări de natură electrică pentru becurile LED pentru modernizare

  Când îți modernizezi mașina cu becuri LED cu montare pe vechile instalații, pot apărea câteva probleme. În acest videoclip, vom afla care sunt principalii factori de diferențiere în cazul becurilor LED cu montare pe vechile instalații și vom aborda unele dintre provocările sale. Expertul de astăzi este Lukas Küper și el ne va îndruma!

  Episodul 5

  Noțiuni de bază privind iluminatul auto sigur

  Noțiuni de bază privind iluminatul auto sigur

  Ai fost vreodată orbit la volan de mașinile de pe contrasens? Cei mai mulți dintre noi au trăit acest moment neplăcut când o lumină strălucitoare îți vine direct în față, urmat de câteva secunde de reglare. În acest episod, vorbim despre subiectul important al iluminatului sigur și modul în care putem conduce în siguranță cu un bec LED cu montare pe vechile instalații. Nu doar pentru noi, ci și pentru ceilalți!

  Episodul 6

  Diferența între grupurile optice de reflector și cele de proiector

  Diferența între grupurile optice de reflector și cele de proiector

  Mașinile cu halogen din prezent sunt echipate cu lămpi fie de tip proiector, fie de tip reflector. De ce este important să știi diferența atunci când montezi un bec LED pe vechile instalații? Și sunt compatibile cu ambele grupuri optice? Expertul nostru Lukas Küper răspunde la toate întrebările noastre!

  Episodul 7

  Ai încredere în marca Philips

  Ai încredere în marca Philips!

  Cu atât de multe becuri LED disponibile pe piață, cu diverse afirmații ale producătorilor, caracteristici și performanțe de iluminare, cum știi să alegi becul potrivit? Să-l lăsăm pe expertul nostru Jacques Le Berre să dezvăluie adevărul despre toate afirmațiile vehiculate și să ne explice la ce să fim atenți! Cunoașterea înseamnă putere.

  Descoperă mai multe

  Asistenţă auto

  Asistenţă auto

  Ai nevoie de faruri Philips de schimb pentru maşina ta?

  De unde pot fi achiziţionate

  De unde pot fi achiziţionate

  Cumpără produse auto de la Philips din magazinele online sau dintr-un magazin din apropierea ta

  Articole în domeniul auto

  Articole în domeniul auto

  Află mai multe despre tehnologia de iluminare auto, inovaţiile şi soluţiile Philips citind articolele noastre

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.