0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   Verificarea autenticității

   Bun venit la verificarea autenticității Philips

   Pictograma autenticitate

   Becurile Philips contrafăcute devin din ce în ce mai disponibile prin canale de distribuție online și offline. Aceste becuri contrafăcute sunt imitații slabe, cu un standard inferior de calitate și siguranță. Becurile contrafăcute pot provoca o mulțime de probleme, cum ar fi performanța instabilă, defectarea sau orbirea participanților la trafic de pe sensul opus, punându-ți astfel în pericol viața. De asemenea, cumpărarea, vânzarea sau deținerea de produse contrafăcute poate fi ilegală în țara ta.

    

   Pentru a ne proteja clienții și toți consumatorii împotriva produselor de iluminare Philips contrafăcute, am creat o soluție anticipativă, utilizând tehnologie unică, de ultimă generație.  

    

   Pentru a garanta autenticitatea produselor Philips, politica noastră este de a ne comercializa toate produsele în cutii imprimate originale care poartă identitatea companiei Philips. Depunem toate eforturile pentru a ne proteja clienții împotriva imitațiilor de calitate inferioară, care le pot deteriora vehiculele sau pot duce la vătămări corporale.

   Cum să îți verifici produsele Philips?


   Uită-te pe ambalaj pentru a găsi un cod QR sau un cod de securitate, după cum se arată mai jos. Dacă nu vezi niciun cod, fă clic aici

   Vizualizaţi clipul nostru pentru mai multe instrucţiuni

   Instructions video

   Întrebări frecvente

   Care sunt produsele acoperite de acest proces de autentificare?

   Consultă aici lista de produse eligibile.

   Ce trebuie să fac dacă nu-mi pot verifica produsul folosind codul QR sau codul de securitate?

   Te rugăm să încerci procesul de autentificare încă o dată pentru a evita eventuale erori. Dacă tot nu poți realiza verificarea produsului, te rugăm să contactezi serviciul de asistență pentru clienți pentru mai multe informații și clarificări.

   Cum pot verifica dacă produsul este autentic atunci când este înlocuit într-un service auto?

   Poți cere service-urilor auto să îți dea ambalajul, astfel încât să poți confirma autenticitatea acestuia.

   De ce nu-mi recunoaște telefonul codul QR?

   Camera telefonului poate avea probleme la scanarea codului QR dacă este înclinată sau nu este focalizată. Asigură-te că este la nivel cu suprafața pe care este imprimat codul QR. Dacă ții telefonul prea aproape sau prea departe, nu va scana codul QR. Încearcă să ții telefonul mai departe și să-l apropii lent de codul QR.

   Toate smartphone-urile pot scana coduri QR?

   Da, majoritatea telefoanelor mobile pot detecta codul QR prin aplicația camerei foto. Dacă telefonul tău nu poate detecta codul QR, descarcă cititorul de coduri QR. Pentru asistență suplimentară, contactează serviciul nostru de asistență pentru clienți.

   Ce se întâmplă dacă produsul meu nu are un cod QR sau un cod de securitate pe ambalaj?

   Există 2 posibilități: se poate ca produsul tău să nu fie acoperit de acest proces de autentificare (vezi întrebarea 2) sau ca produsul să nu fie original. Procesul de autentificare este introdus pentru o selecție a becurilor noastre pentru faruri. Pentru mai multe informații/clarificări, contactează serviciul nostru de asistență pentru clienți.

   De ce nu recomandăm utilizarea de becuri contrafăcute?

   Becurile contrafăcute pot provoca o mulțime de probleme, cum ar fi performanța instabilă, defectarea sau orbirea participanților la trafic de pe sensul opus, punându-ți astfel în pericol viața. De asemenea, cumpărarea, vânzarea sau deținerea de produse contrafăcute poate fi ilegală în țara ta.

   Descoperă mai multe

   Asistenţă auto

   Asistenţă auto

   Ai nevoie de faruri Philips de schimb pentru maşina ta?

   De unde pot fi achiziţionate

   De unde pot fi achiziţionate

   Cumpără produse auto de la Philips din magazinele online sau dintr-un magazin din apropierea ta

   Articole în domeniul auto

   Articole în domeniul auto

   Află mai multe despre tehnologia de iluminare auto, inovaţiile şi soluţiile Philips citind articolele noastre

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.