VisaPure

  Perie pentru curăţare şi exfoliere

  Cap de periere pentru exfoliere destinat tuturor tipurilor de ten

  Capul de periere pentru exfoliere îndepărtează delicat celulele de piele moarte şi lipsite de strălucire. Combinaţia unică de peri scurţi şi lungi oferă curăţare mai profundă. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 80,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

VisaPure Perie pentru curăţare şi exfoliere

Exfoliază cu delicateţe pielea, Pentru utilizare săptămânală, Înlocuieşte o dată la 6 luni, Uşor de înlocuit SC5992/10 Caută produse similare

Produse compatibile

Cap de periere pentru exfoliere destinat tuturor tipurilor de ten

Pentru ten curat şi catifelat

 • Măreşte absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului

  Măreşte absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului

  Curăţarea cu VisaPure te ajută să îndepărtezi până şi cele mai neînsemnate urme de machiaj, dar şi celulele de piele moarte şi lipsite de strălucire. Datorită efectului de curăţare profundă, produsele tale preferate pentru îngrijirea pielii, cum ar fi cremele, serurile şi esenţele, sunt absorbite mai bine de piele.

 • Perie de exfoliere pentru toate tipurile de ten

  Formă special concepută a perilor: perii mai scurţi exfoliază în mod delicat, în timp ce perii mai lungi îndepărtează celulele moarte.

 • Compoziţie unică a perilor pentru curăţarea tenului

  Toate periile VisaPure dispun de o tehnologie unică 5-în-1 a perilor. Toţi perii sunt lustruiţi de două ori, iar capete extrem de moi asigură o alunecare lină. Perii VisaPure sunt extralungi pentru un confort absolut al pielii. Pentru a asigura eficienţa, perii VisaPure sunt de până la 3 ori mai mici decât porii, iar peria deasă curăţă mai mulţi pori într-un singur tratament, conferind o senzaţie plăcută, catifelată în timpul curăţării. Materialul perilor este selectat special pentru a fi rezistent la apă.

 • Cap de periere ataşabil printr-un clic; uşor de instalat şi de scos

  Ataşează şi scoate capul de periere printr-un simplu clic. Uşor de instalat, capetele noastre de periere sunt compatibile cu toate modelele VisaPure.

 • Înlocuieşte o dată la 6 luni

  Pentru rezultate optime, înlocuieşte peria la fiecare 6 luni. Peria poate fi înlocuită uşor prin simpla scoatere din dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa