Telefon mobil

  O evoluţie inteligentă

  Urcaţi cu un nivel mai sus pe scara dispozitivelor mobile cu modernul şi inteligentul Philips W3500. Bazaţi-vă pur şi simplu pe procesorul său quad core de 1,3 GHz, ecranul tactil TFT FWVGA de 5,0'', Android 4.2 şi acoperirea reţelei în mod dual pentru a optimiza experienţa. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O evoluţie inteligentă

dotat cu Android

 • Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Telefonul dvs. mobil de la Philips măreşte sau micşorează imaginea mai uşor ca niciodată, graţie puternicului procesor quad core de 1,3 GHz. Acest aparat puternic ţine pasul cu cerinţele dvs. de realizare a sarcinilor multiple la o viteză mult mai mare. Încărcaţi pagini Web cu viteza luminii, urmăriţi clipuri video neîntrerupt şi în plus, obţineţi animaţii rapid - şi când spunem rapid, chiar vorbim serios! Jocurile sunt armonioase şi captivante, cu o calitate excepţională a imaginii.

 • Afişaj mare FWVGA de 5" pentru imagini mari şi uşor de vizualizat

  Afişaj mare FWVGA de 5" pentru imagini mari şi uşor de vizualizat

  Vreţi să transformaţi navigarea pe internet de pe telefon într-o experienţă plăcută şi să scăpaţi de o corvoadă? Acum puteţi face acest lucru cu smartphone-ul Philips, datorită afişajului FWVGA de 5'', care este extraordinar şi complet. Fie că deschideţi fotografii sau fişiere, fie că navigaţi pe internet sau că vă jucaţi, ecranul tactil mare face ca activitatea să fie o adevărată plăcere cu timpi de tranziţie minimi între ecrane şi mai puţine derulări.

 • Android 4.2

  Android 4.2

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

 • Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Telefonul dvs. mobil Philips încorporează două cartele SIM pentru a vă permite să accesaţi conexiunile WCDMA şi GSM simultan. Acum vă puteţi bucura de o acoperire mobilă mai mare pe două reţele, cu un singur telefon.

 • Acces la Internet din mers prin intermediul conexiunii WLAN

  Acces la Internet din mers prin intermediul conexiunii WLAN

  Cu WLAN, vă puteţi bucura de acces rapid la Internet de pe telefonul dvs. mobil. Răsfăţaţi-vă navigând pe web sau trimiţând e-mailuri şi fişiere.

 • Cameră foto de 5 megapixeli cu bliţ încorporat

  Cameră foto de 5 megapixeli cu bliţ încorporat

  Bucuraţi-vă de momente fericite cu imagini de o claritate extraordinară, datorită camerei de 5 megapixeli a telefonului. Bliţul încorporat înseamnă că puteţi face fotografii superbe chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută.

 • Partajaţi conţinutul de pe telefon wireless pe televizorul dvs. Philips Smart TV

  Partajaţi conţinutul de pe telefon wireless pe televizorul dvs. Philips Smart TV

  Atunci când conţinutul incitant de pe telefonul dvs. este prea interesant pentru a fi afişat pe un ecran de mici dimensiuni, redarea wireless de pe telefon pe televizor oferită de telefonul dvs. mobil Philips este foarte utilă. Această funcţie vă permite să afişaţi cele mai captivante fotografii şi clipuri video pe televizorul dvs. Smart TV în confortul camerei dvs. de zi cu familia şi prietenii. Sau puteţi transmite muzică wireless de pe telefonul dvs., fie pentru a o reda la volum mare pe televizor, fie pentru grupuri mari de persoane sau pentru relaxarea în linişte.

Vezi toate Specificaţile
 • Compatibil doar cu anumite modele Philips Smart TV. Pentru detalii suplimentare, interesaţi-vă la cel mai apropiat distribuitor Philips.
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Disponibilitatea anumitor funcţii depinde de existenţa unui abonament valid pentru servicii de la operatorul dvs. de reţea.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa