Televizor cu tehnologie Smart LED

  Televizor cu tehnologie Smart LED

  Primul televizor Smart TV cu proporţii de cinema din lume

  Ecranul panoramic 21:9 este formatul cinematografic autentic şi ecranul ideal pentru a vă bucura de o lume a divertismentului. Beneficiază de Ambilight, 3D Max, calitate premiată a imaginii şi Multi-View, pentru a vă bucura de mai mult conţinut în același timp. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cinema 21:9 Platinum Series Televizor cu tehnologie Smart LED

147 cm (58"), Extra-lată, Full HD 3D Max 58PFL9956H/12 Caută produse similare

Primul televizor Smart TV cu proporţii de cinema din lume

Cu Ambilight şi Multi-View

 • Navigaţi pe Internet în timp ce vă uitaţi la televizor cu vizualizare multiplă

  Navigaţi pe Internet în timp ce vă uitaţi la televizor cu vizualizare multiplă

  Ecranul extra-lat al Cinema 21:9 este ecranul ideal pentru a vă bucura de o lume de conectivitate într-un mod confortabil. Cu vizualizare multiplă, în timp ce vă uitaţi la fotbal în partea stângă a ecranului, puteţi naviga pe Internet pe partea dreaptă sau discuta pe Twitter. Cu Philips Net TV, sunt disponibile cele mai bune conţinuturi şi servicii online la atingerea unui buton: Video la cerere, televizorul care recuperează, Twitter şi multe altele! Se poate deschide o fereastră Net TV lângă televizor sau se poate combina televizorul cu un alt dispozitiv video. Se poate renunţa uşor la ecranul mic pentru a păstra controlul asupra activităţii principale.

 • Vizionaţi orice conţinut aşa cum sunteţi obişnuit sau adaptaţi-l la ecranul 21:9

  Vizionaţi orice conţinut aşa cum sunteţi obişnuit sau adaptaţi-l la ecranul 21:9

  Pe Cinema 21:9, puteţi viziona orice tip de conţinut exact aşa cum doriţi. În timp ce vizionaţi programul TV preferat, tehnologia de formatare Unique Smart poate adapta automat orice conţinut la ecranul 21:9 sau puteţi alege să-l vizionaţi în formatul iniţial. La apăsarea unui buton, alegerea vă aparţine!

 • Ambilight Spectra pe 3 laturi amplifică experienţa vizionării

  Ambilight Spectra pe 3 laturi amplifică experienţa vizionării

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei dvs. de vizionare cu Ambilight Spectra 3. Această tehnologie brevetată de la Philips măreşte ecranul proiectând pe peretele din spate un halo de lumină din cele 3 laterale ale părţii din spate a televizorului. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea luminii pentru a corespunde imaginii televizorului. Graţie funcţiei de adaptare la perete, culoarea luminii este perfectă, indiferent de culoarea peretelui.

 • 3D Max pentru o experienţă Full HD 3D cu adevărat copleşitoare

  3D Max pentru o experienţă Full HD 3D cu adevărat copleşitoare

  Lăsaţi-vă sedus de filmele 3D în propria dvs. cameră de zi cu 3D Max. Combinaţia între afişajul rapid şi ochelarii cu obturator activ oferă adâncime realistă cu rezoluţie Full HD. Acum tot conţinutul 2D poate fi experimentat în 3D şi puteţi chiar să controlaţi adâncimea 3D pe gustul dvs. Televizorul dvs. este pregătit pentru experienţa 3D Max prin adăugarea ochelarilor 3D Max.

 • O diversitate de aplicaţii online, filme de închiriat şi televizor care recuperează

  O diversitate de aplicaţii online, filme de închiriat şi televizor care recuperează

  Închiriaţi filme direct de pe televizor de la magazinele video online, vizionaţi programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate şi bucuraţi-vă de o selecţie bogată de aplicaţii online cu Net TV. Puteţi de asemenea naviga peste tot pe Internet.

 • FULL HD LED Pro pentru cele mai vii imagini 3D din lume

  FULL HD LED Pro pentru cele mai vii imagini 3D din lume

  Full HD LED Pro oferă contrast extrem şi cele mai vii imagini 3D din lume. Bucuraţi-vă de imagini care vă taie respiraţia şi consumaţi cu până la 50% mai puţină energie cu televizorul LED Pro premiat de la Philips! În partea din spate a afişajului subţire, peste 1000 de LED-uri generează cel mai luminos alb, dar şi cel mai profund negru. Combinate cu puternicul procesor de imagine Perfect Pixel HD, rezultatul este o imagine uimitoare, cu contrast extrem, claritate şi culori vii.

 • Controlaţi televizorul cu smartphone, tabletă sau tastatură

  Controlaţi televizorul cu smartphone, tabletă sau tastatură

  Controlaţi-vă televizorul în cel mai uşor şi confortabil mod. Pur şi simplu conectaţi o tastatură wireless sau utilizaţi smart phone-ul sau tableta pentru a controla Smart TV.

 • Căutare, programare, înregistrare* şi pauză TV

  Căutare, programare, înregistrare* şi pauză TV

  Înregistraţi live de pe televizorul digital pe un USB conectat la televizorul Philips sau întrerupeţi conţinutul oricând doriţi să luaţi o pauză şi continuaţi vizionarea oricând doriţi. Utilizaţi Ghidul electronic de programe pentru a căuta programele preferate şi programaţi uşor înregistrările preferate. Acum puteţi programa vizionarea la televizor în funcţie de stilul dvs. de viaţă.

 • Cu DLNA, bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs.

  Cu DLNA, bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs.

  Partajaţi fotografii, muzică şi filme prin DLNA de pe smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. şi savuraţi-le pe marele ecran.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 1200Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 1200Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate 1200 Hz (PMR) permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi vibrante în filmele cu acţiune rapidă. Noul standard PMR Philips prezintă efectul vizibil combinat al celei mai rapide rate de împrospătare a ecranului, Perfect Natural Motion şi al formulei sale unice de procesare, pentru claritate neegalată a mişcării

 • Raport lăţime/lungime pentru formatul video 21:9, fără linii negre în partea inferioară şi superioară

  Majoritatea televizoarelor au un raport lungime/lăţime de 16:9 (sau 1,78:1) şi o rezoluţie de 1080p Full HD. Totuşi, blockbuster-ele de la Hollywood sunt filmate de obicei cu un raport lungime/lăţime de 2,39:1. Noile televizoare Philips Cinema 21:9 corespund perfect formatului original al filmelor utilizat de regizori cu un raport lungime/lăţime de 21:9 (2,39:1). Aşadar, indiferent de film, îl puteţi viziona acum în raportul său lungime/lăţime original şi fără benzi negre.

 • Televizor Full HD şi procesor de imagine Perfect Pixel HD pentru claritate de neegalat

  Experimentaţi o claritate de neegalat cu procesorul de imagine Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra mai bine în imagine. Rezultatul este o combinaţi unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi mişcare naturală lină. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea şi reducerea artefactelor şi a zgomotului de la toate sursele de imagine. Ecranul Full HD cu 1920x1080 pixeli produce imagini strălucitoare, fără scintilaţii, cu strălucire superbă.

 • Wi-Fi integrat pentru utilizarea aplicaţiilor Net TV şi SimplyShare wireless

  Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alt conţinut online direct pe televizor, în mod wireless. Conectaţi televizorul direct la reţeaua la domiciliu wireless cu expertul uşor. Navigaţi prin aplicaţii cu ajutorul telecomenzii televizorului şi selectaţi din oferta bogată de aplicaţii.

Vezi toate Specificaţile
 • 3D TV necesită accesoriul PTA516 (ochelari cu obturator activ), un dispozitiv compatibil cu sursa 3D şi materialul sursă 3D.
 • Net TV: Vizitaţi www.philips.com/smarttv pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Wi-Fi Media connect: Redarea video poate fi afectată de performanţa PC-ului şi lăţimea de bandă Wi-Fi. Pentru cerinţe de sistem minime şi recomandate, vizitaţi www.philips.com/wifimediaconnect. Afişează conţinutul cu o mică întârziere de câteva secunde. Pot apărea mici diferenţe de imagine şi sunet.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale acoperite de baze TV IP Ghid electronic de programe (pot fi aplicabile diferite restricţii în funcţie de ţară şi canal), înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva copierii (CI+). Este necesară o conexiune la internet.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa