Televizor LCD

  Incitaţi-vă simţurile

  Lăsaţi-vă dus de o experienţă vizuală captivantă. Dispunând de afi;ajul de lux cu LED, MPEG4 HDTV* şi motor Perfect Pixel HD, televizorul combină mişcarea perfectă, culorile perfecte şi contrastul perfect cu Ambilight Spectra 2 Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Incitaţi-vă simţurile

 • Ambilight Spectra 2 amplifică experienţa vizuală

  Ambilight Spectra 2 amplifică experienţa vizuală

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei vizionării cu Ambilight Spectra 2. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul prin proiectarea unui halou luminos din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea haloului televizorului pentru a fi adecvate imaginii, creând o experienţă de vizionare captivantă. Cu Ambilight Spectra 2, filmele devin cu adevărat realitate!

 • Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Experimentaţi claritatea incomparabilă cu motorul Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, generând o imagine mai naturală. Rezultatul este o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi o mişcare lină şi naturală indiferent ce vizionaţi. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea artefactelor şi a zgomotului şi reducerea tuturor surselor de conţinut - de la multimedia la televizorul standard.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • Clear LCD de 100Hz, cu viteză de răspuns de 2ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Clear LCD de 100Hz, cu viteză de răspuns de 2ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Clear LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă. Tehnologia Double Frame Rate Insertion creşte precizia reproducerii mişcărilor de peste două ori faţă de ecranele LCD convenţionale, timpul de răspuns obţinut fiind de 2 milisecunde. Acum vă puteţi bucura de imagini clare, chiar şi la deplasare rapidă pe ecran.

 • Afişaj de lux cu LED pentru contrast şi strălucire extreme

  Afişajul de lux cu LED redă contrastul cel mai puternic disponibil cu strălucirea şi culorile uimitoare. Noile elemente luminoase LED revoluţionare sunt utilizate într-o reţea ca lumină de fundal pentru ecranul LCD. Peste o mie de LED-uri operează selectiv. Acestea generează o lumină strălucitoare în suprafeţe de imagine luminoase şi sunt atenuate la nivelurile cele mai scăzute în zonele şi scenele întunecate. Se creează o imagine cu negrul cel mai adânc pe lângă fluxul luminos maxim şi culoare în zonele strălucitoare. Rezultatul este o imagine uimitoare cu contrast extrem, claritate şi culori vibrante.

 • Contrast dinamic 2.000.000:1 pentru imagini de strălucire extremă

  Doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Lumina de fundal LED asigură acest lucru printr-o atenuare locală unică a LED-urilor. Aceasta generează lumină acolo unde este necesar şi păstrează zonele întunecate de un negru excelent. Atenuarea excelentă datorată LED-urilor permite un raport de contrast dinamic, de neegalat, de 2.000.000:1. Pentru prima dată, imaginile sunt redate prin culori închise deosebit de profunde alături de secţiuni colorate uimitor de luminoase.

 • HD ready de 1080p pentru calitate optimă de afişare a imaginilor Full HD

  Savuraţi imaginile de calitate superioară cu semnale TV Full High Definition la standarde HD, precum HDTV sau Blue-ray DVD. HD Ready de 1080p este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, mult superioare celor obţinute prin HD Ready obişnuit. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran Full HD care afişează avantajele rezoluţiei calităţii imaginilor graţie unui semnal TV de înaltă definiţie Full HD 1920x1080p. Acesta are o conexiune universală atât pentru YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale progresive de 1080p la 24, 50 şi 60 Hz.

 • Afişaj LCD Wide Color Gamut pentru culori strălucitoare

  x.v.Color asigură reproducerea realistă a culorilor, capturând precis fiecare nuanţă, tentă şi adâncime pentru a oferi o paletă cromatică largă, care include aproape de două ori mai multe culori decât spaţiul de culoare RGB. x.v.Color produce variaţii de culoare extrem de apropiate de ceea ce percepe ochiul uman – îmbunătăţeşte/extinde chiar calitatea materialului video de înaltă definiţie. Televizoarele compatibile x.v.Color vor reproduce imagini la o calitate extrem de apropiată de cea a înregistrării originale.

 • Procesare a 2250 miliarde de culori

  Imagini naturale şi vibrante de la cel mai avansat sistem de procesare a culorilor. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate cu rezoluţia de 17 biţi, conducând la o putere totală de procesare a 2250 miliarde de culori. Astfel se produc culori vibrante, păstrându-se în acelaşi timp claritatea excelentă. Algoritmii avansaţi detectează tonurile pielii şi nuanţele subtile de culoare şi le procesează pentru a furniza cele mai naturale culori.

 • Recepţie MPEG4 HDTV prin tuner DVB-T şi DVB-cablu*

  Ecranul Full HD are o rezoluţie de ecran lat de 1920 x 1080p, cea mai înaltă rezoluţie posibilă a surselor HD, pentru cea mai bună calitate posibilă a imaginii. HDTV vă permite să recepţionaţi conţinut difuzat terestru de înaltă definiţie, prin intermediul tunerului încorporat. Acceptă semnalele DVB-terestru şi DVB-cablu pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4. Chiar şi fără un decodor adiţional, veţi obţine o calitate audio-video excepţională.

 • 4 intrări HDMI cu Easylink pentru o conexiune HD completă

  EasyLink utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitivele conectate şi televizor. Cu Easylink este necesară o singură telecomandă pentru a utiliza funcţionalităţile principale ale televizorului şi dispozitivele conectate. HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran, pentru o calitate optimă a imaginilor. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP. Cu 3 intrări HDMI în spate şi 1 pe lateral, puteţi conecta mai multe surse HD, de exemplu un set top box, un player Blu-ray şi o consolă de jocuri sau o cameră video digitală.

Vezi toate Specificaţile
 • DVB-T, acceptat numai în ţările selectate
 • DVB-T MPEG4 numai pentru: Franţa, Spania, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia. DVB-C MPEG4 numai pentru distribuitorii selectaţi: Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia. Cele mai actuale informaţii sunt disponibile pe plăcuţa televizorului sau pe site-ul www.philips.com/support, la codul de produs specific.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa