Televizoare
Seria 6000
TV ultra subţire de 80 cm (32") FHD cu Android™
  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pfs6401_12/32pfs6401_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  TV ultra subţire FHD cu Android™

  LED TV ultra subţire FHD cu Android TV

  Aspect sofisticat într-un design compact. Seria Philips 6400 aduce calitatea imaginii full HD pe ecranul de 32”. Dotat cu toate funcţiile care aparţin modelelor mai mari, bucură-te de preferatele smart TV, cum sunt Android TV, Google Cast şi Spotify. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

6000 series TV ultra subţire FHD cu Android™

80 cm (32"), LED TV Full HD, Dual Core, 8 GB, extensibili, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 32PFS6401/12 Caută produse similare

LED TV ultra subţire FHD cu Android TV

cu Ambilight pe 2 laturi

 • Ambilight îţi schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Ai creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-ai alege un televizor care să fie cald şi îmbietor? Tehnologia unică Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - şi experienţa de vizionare mult mai captivantă - proiectând un halo de lumină din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria ta o experienţă de vizionare extraordinară.

 • Procesare Dual Core şi SO Android pentru performanţă puternică

  Având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv. Robotul Android eliberează puterea procesorului Dual Core pentru a-ţi termina sarcinile cu viteză şi uşurinţă.

 • Jocuri în Cloud: jocuri de înaltă calitate pentru toate vârstele

  Jocurile în Cloud îţi oferă un catalog online vast de jocuri de înaltă calitate pentru fiecare vârstă, preferinţă şi nivel de joc. Doar alege un joc şi joacă-te pe televizor!

 • Suporturi subţiri de aluminiu, tip cleşte, pentru un aspect uşor, premium

  Toate lucrările de artă au nevoie de propriul şevalet. Şi, ca toate lucrările de artă, noul tău televizor Philips trebuie afişat într-o manieră demnă. Dezvoltate special pentru acest model de către echipa noastră de design, aceste suporturi subţiri din aluminiu, tip cleşte sunt o adevărată continuare a construcţiei uşoare şi subţiri pentru această serie de televizoare.

 • Pixel Plus HD îţi oferă imagini minunate pe care le vei adora

  Motorul Philips Pixel Plus HD optimizează calitatea imaginii pentru a furniza imagini clare cu un contrast frumos. Astfel că, indiferent dacă vizualizezi un DVD sau preiei conţinut online, te vei bucura de imagini mai clare, mulţumită albului mai strălucitor şi negrului mai intens.

 • LED TV Full HD—imagini LED excepţionale cu un contrast incredibil

  Calitatea imaginii contează. Televizoarele HD obişnuite oferă calitate, dar tu îţi doreşti mai mult. Imaginează-ţi detaliile clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori reale care compun o imagine reală.

 • Google Play™: fereastra ta către distracţie

  Google Play™ are un catalog bogat de jocuri de calitate superioară pentru toate vârstele. Optimizate pentru a fi utilizate pe televizor, acestea arată la fel de bine pe cât de distractiv este să le joci. şi nu este nevoie să îţi aglomerezi casa cu încă o consolă de joc; având o comandă universală USB pentru jocuri, te poţi juca şi poţi naviga cu uşurinţă.

 • Noul standard HEVC integrat, pentru a te bucura de înaltă calitate 4k

  Noul standard HEVC (H.265) integrat îţi permite să te bucuri de o transmisie cu o rezoluţie 4K şi calitate ridicată a imaginii.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • Funcţionalitatea Google Cast depinde de aplicaţiile şi dispozitivele compatibile cu Google Cast. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de produse Google Cast.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Reţine că s-ar putea ca aplicaţiile Amazon să nu fie întotdeauna disponibile în ţara ta (în prezent, aplicaţiile Amazon funcţionează numai în Regatul Unit, Germania, Austria).

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa