Respiră
diferenţa

Aer mai curat în casa ta, în mod natural

Știai că aerul din casă este mai poluat ca cel de afară?

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, aerul din casele noastre poate fi de 2 până la 5 ori mai poluat ca cel de afară.*
Aerul poluat din exterior poate să intre cu uşurinţă în casa ta atunci când ferestrele şi uşile sunt deschise. Dar chiar dacă sunt închise, ventilarea naturală poate să răspândească alergeni şi particule mici, de sub 2,5 micrometri, în casa ta.
Polenul este un alergen comun în interior. Fiind răspândit de copaci, buruieni şi plante, acesta poate să declanşeze simptomele unei reacţii alergice. Un alt alergen din interior este praful, care conţine acarieni, minerale din exterior şi alte particule care pot să declanşeze reacţii alergice severe şi astm.
Poluanţii din interior pot fi produşi când găteşti, faci curat sau dacă ai un animal de companie. Noi ornamente şi piese de mobilier pot să emane gaze şi compuşi organici volatili.
Pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului, a bacteriilor şi a virusurilor, nivelurile de umiditate ale casei tale ar trebui să fie între 40 şi 60%. O încăpere bine umidificată duce la un aer mai uşor de respirat şi ajută la prevenirea pielii uscate.
*Valorile reale au fost rapoarte interior/exterior 1,62–6,37 pentru lunile de vară şi 2,05–10,99 pentru lunile de iarnă. Text şi ilustraţie de la: T. Salthammer Angewandte Chemie Int. Ed. 52, (2013), 3320; Date originale de la: B. Wang et al. / Atmospheric Environment 41 (2007)2851–2861.

Tehnologia noastră îndepărtează

Ai grijă de aerul pe care îl respiri

 

Aerul curat şi perfect umidificat în casa ta este o parte importantă în menţinerea sănătăţii.

VitaShield IPS – îndepărtează particulele ultrafine, cu dimensiuni foarte mici de 20 de nanometri (0,00002 mm), inclusiv bacterii, praf, alergeni şi virusuri.
AeraSense – tehnologie de detectare de ultimă generaţie, cu performanţe precise şi eficiente, care se ridică la nivelul unui senzor profesionist.
NanoCloud – o tehnologie unică de umidificare ce menţine niveluri de umiditate confortabile în casă, folosind un proces natural.

Scapă de simptomele alergiilor și îmbunătățește-ți respirația

Testat clinic de ECARF

 

În urma testului clinic realizat de ECARF, una dintre cele mai bune organizaţii din lume în materie de studiul alergenilor, s-a descoperit că persoanele care suferă de alergii declanşate de polen şi folosesc purificatorul de aer Philips resimt semnificativ mai puţine simptome ale alergiei la polen, cum ar fi strănutat, ochi lăcrimaţi, ochi roşii, nas iritat, piele iritată şi rinoree.

* După 90 de minute de expunere folosind umidificatoare de aer Philips, comparativ cu expunere fără filtru - Testat clinic de ECARF

Controlează calitatea
aerului de la distanță

prin aplicația Philips Air


Cu aplicaţia Philips Air, controlezi calitatea aerului din casa ta, chiar şi atunci când nu eşti acasă. Descarcă aplicaţia şi foloseşte-ţi smartphone-ul pentru a monitoriza calitatea aerului din interior şi exterior. Poţi să ajustezi setarea de la distanţă, să afli mai multe despre cum să-ţi controlezi alergiile şi te vom anunţa chiar şi atunci când trebuie să înlocuieşti filtrele.

Descoperă gama de produse de îngrijire a aerului

  • Purificatoare de aer

    Purificatoarele de aer Philips îndepărtează polenul, aerul lăsat de animalele de companie, bacteriile şi multe altele. Află mai multe!

  • Umidificatoare

    Aerul uscat din casa ta îţi irită pielea, nasul şi gâtul? Adaugă umiditate, în mod igienic şi natural, cu umidificatoarele Philips NanoCloud. Află mai multe!

  • Combi, 2 in 1

    Purificator si umidificator de aer, 2 in 1 , Philips Combi filtreaza polenul, aerul lăsat de animalele de companie, bacteriile şi multe altele.