Aspiră şi şterge dintr-o trecere

Îndepărtează eficient părul de animal şi curăţă murdăria

Noul Philips PowerPro Aqua fără fir este un aspirator puternic fără sac, care poate fi folosit şi pentru curăţare umedă. Combină aspirarea şi ştergerea dintr-o trecere pentru a curăţa murdăria zilnică mult mai rapid.
Capul de curăţare turbo TriActive cu perie motorizată elimină părul de animale făcându-l ideal pentru deţinătorii de animale de companie.
Îndepărtează murdăria prin sistemul inovator de aspirare și mop integrat care se ataşează/detaşează printr-un clic la duza de aspirare
Filtrul lavabil cu 3 straturi care captează >90 % din particulele ultra fine (bacterii, alergeni și polen), pentru a produce aer mai curat.

Urmăreşte aspiratorul PowerPro Aqua în acţiune pe toate tipurile de podele

Tehnologie PowerCyclone


Tehnologia PowerCyclone asigură rezultate superioare de aspirare. 
 

Ventilatorul de aer PowerCyclone se roteşte cu viteze de până la 360 km/h pentru a crea o acceleraţie gravitaţională puternică, care separă excepţional praful de aer.

Ideal pentru deţinătorii de animale de companie

 

Capul de aspirare turbo TriActive îndepărtează eficient părul de animal iar sistemul de ștergere cu atașare/detașare curăță în profunzime murdăria pe care animalele de companie o lasă pe suprafețele dure. În plus, filtrul german cu 3 straturi captează particulele fine, microorganismele precum bacterii, alergeni sau polenuri.

Sistem de ştergere

 

Acest sistem unic de ştergere controlează eliberarea apei pentru a menţine un nivel de umiditate optim pentru toate suprafeţele dure în timpul curăţeniei.